loader

Hadi Canım Sen De!

Zeyyat ŞAHİN
Yazar:Zeyyat ŞAHİN
Bu yazı

 
İmamoğlu otobüse Nagehan'ı aldı, ona kesinlikle oy vermem, diyorsunuz. Nagehan o otobüsten iner, eski otobüsüne biner ve yoluna devam eder, sizse yine yaya kalırsınız.
 
Hanımlar beyler! Otobüs dolmadan yola çıkmak ve menzile erişmek imkansız. Ve yolcu gökten zembille inmiyor.
 
Diğer otobüslerden yolcu indirip kendi otobüsümüze bindirmeden otobüsü doldurup yola çıkmak mümkün değil. 
 
Eğer siz eski otobüste ayakta ve aşağılanmış olarak yolculuk yapmaya devam etmek istiyorsanız yapacak bir şey yok, reel politik hiçbir karşılığı olmayan ve sizi hep yaya bırakan sloganları atmaya devam edin. 
 
Siz neyin peşindesiniz?
 
Otobüsü ve yolcuyu değiştirmek mi istiyorsunuz yoksa mevcut otobüsün yoluna devam etmesini mi istiyorsunuz? 
 
Evet, ben de Nagehan'ı tanırım ve hep iktidardan yana oynadığını bilirim ancak bir şey daha bilirim iktidar sandıktan çıkar sizin hayatta karşılığı olmayan sloganlarınızdan değil. 
 
Siz, İstanbul'u kazanan adamdan daha zekisiniz öyle mi? İsmet Paşa'nın deyişiyle: "Hadi canım sen de!"





Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.