loader

Hainsiniz Hem De Çok Hain!

Zeyyat ŞAHİN
Yazar:Zeyyat ŞAHİN
Bu yazı

Hainsiniz hem de çok hain! Ot bitmeyen, kuş ötmeyen dağlar ve ovalar bırakacaksınız çocuklarınıza. Ve çocukluğu olmayan çocuklar getirdiniz dünyaya.
 
Hainsiniz hem de çok hain! Yılda bir hafta bile kalmayacağınız evler için tosbağaların, yılanların evlerini yok ettiniz. Dağı taşı taş yüreklerinizle ve taşlaşmış bakışlarınızla kirlettiniz. Ve çocuklarınızı, bütün bunların onlar için  olduğu yalanıyla kandırdınız.
 
Hainsiniz hem de çok hain! Ne gök bıraktınız ne de yer. Yerin yedi kat altına ve ve yetmiş kat üstüne betondan imzanızı attınız. Doymayı bilmeyen iştahınızla hepimizi doyuracak toprakları yok ettiniz. Ve çocuklarınıza sadece fotoğraflarını bıraktınız iyi şeylerin.
 
Hainsiniz hem de çok hain! Hepimize bir gelecek vaat edip geleceğimizi çaldınız. Işıkları gözlerimizi aldı kurduğunuz kentlerin, diktiğiniz betondan tapınakların göremedik hiçbir şeyi. Dağları , ovaları terk ettik; peşinizden koştuk. Ve  utandık çocuklarımızdan sizin yüzünüzden.
 
Hainsiniz hem de çok hain! İhanetinizi fark ettiğinizde yalnız bizim çocukların  değil sizin  çocukların geleceği de çalınmış olacak ve siz de utanacaksınız çocuklarınızdan ama  korkarım  sizde utanacak yüz yok çünkü hainsiniz.





Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.