loader
Ak Parti Kongresi İptal

Ak Parti Kongresi İptal

Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Bilindiği üzere Ak Parti Antalya İlçe Kongreleri başlamıştı. Korkuteli’ni, İbradı’yı, Akseki’yi yaptık. Fakat geçen hafta olması gereken Aksu ve Döşemealtı kongreleri...

Ak Parti Kongresi İptal
 
AK PARTİ'NİN, bu haftasonu yapacağı kongreler yeni tip koronavirüsle mücadele tedbirleri dolayısıyla ertelendi. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı’nın yürüttüğü koronavirüsle ilgili tedbirler kapsamında alınan Bilim Kurulu kararları ve son gelişmelerin dikkate alınarak, bu hafta sonu yapılması planlanan kongrelerin Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdir edeceği ikinci bir tarihe kadar ertelendiği bildirildi.
 
Antalya Gazipaşa'da siyaset de Delegeleri Bilgilendirdik
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Bilindiği üzere Ak Parti Antalya İlçe Kongreleri başlamıştı. Korkuteli’ni, İbradı’yı, Akseki’yi yaptık. Fakat geçen hafta olması gereken Aksu ve Döşemealtı kongreleri, ülkemizde de görülen ve hükümetimizin hızla tedbirle ilgili her türlü faaliyeti gösterdiği koronavirüsü nedeniyle ertelenmişti. 
 
Biz tahmin ediyorduk ama resmi bir bilgi gelmeyince basına yada kamuoyuna bilgi vermedik. Çünkü teşkilatımız da bu konuda çok ciddi çalışıyor ve öncelikli olarak kendi toplu faaliyetleriyle ilgili, daha sonra da hükümet olarak ülkeyi ilgilendiren her türlü toplu faaliyetle ilgili, ülke menfaatine olacak şekilde karar alıyor. 
 
Bu kararlar kapsamında da bu hafta yani ayın 21 Mart Cumartesi saat 13.00’te yapılması daha önceden Genel Merkez tarafından duyurulan Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı Ana Kademe Kongresi ile ilgili erteleme kararı, öteleme kararı tarafımıza bildirilmiştir. Dolayısıyla, Genel Merkezi’mizin bildireceği ileri bir tarihe kadar ertelenmiştir. 
 
Bununlar ilgili yasal başvurularımız da İlçe Seçim’e yapılmıştır. Konu ile ilgili delegelerimize mesaj attık, partililerimize bilgi veriyoruz. Allah nasip ederse, önümüzdeki süreçte İl Başkanlığımızın ve Genel Merkezimizin talimatlarıyla tekrar bir tarih belirlendiği taktirde hem basınla hem kamuyla paylaşacağız. 
 
Bu da hayırlara vesile olsun diyelim. Çünkü, bizlerin de üzerimize düşeni yapmamız lazım. Kongrelerimiz 10 gün, 1 ay, 3 ay sonra olmuş çok bir şey değiştirmez. Önemli olan kamusal menfaattir. 
 
Toplum açısından takdir edilecek şekilde davranmaktır. Genel Merkezimiz de böyle bir karar almıştır ve il genelindeki bütün ilçe kongrelerini açıklanacak yeni bir tarihe kadar ötelemiştir. Saygıyla kamuya duyurulur” dedi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa güncel Haberlerimizi ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri ni İnceleyebilirsiniz…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler