loader
Tüm Türkiye'de Mhp’den Anlamlı Çağrı

Tüm Türkiye'de Mhp’den Anlamlı Çağrı "Numan Terzi"

“Milli birlik ve huzurlu yarınlar için çağrım sana”, “Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan çağrım sana”, “Önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana” ifadelerine yer veren MHP, 2023 için..

Mhp’den Anlamlı Çağrı "Numan Terzi"Tüm Türkiye'de Mhp’den Anlamlı Çağrı "Numan Terzi"
 
Milliyetçi Hareket Partisi, yurdun dört bir yanında reklam panolarına asılan afişlerle vatandaşlara çağrıda bulunuyor
 
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) yurdun dört bir yanında reklam panolarına asılan afişlerle vatandaşlara çağrıda bulunuyor. Milliyetçi Hareket Partisi, reklam panolarına astığı afiş çalışmaları ile Türkiye’ye yönelik saldırılar ve milletçe içinde bulunulan risklere dikkat çekiyor. 
 
Asılan afişlerde; “Milli birlik ve huzurlu yarınlar için çağrım sana”, “Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan çağrım sana”, “Önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana” ifadelerine yer veren MHP, 2023 için önemli bir çağrıda bulunuyor. MHP, 20 Şubat 2018 tarihinden buyana Ak Parti ile yapılan anlaşma ile Cumhur İttifakı içerisinde siyasi çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Bu kapsamda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda son 1 yıldır aktif olarak sahada olan MHP, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Türkiye genelinde “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu" ve “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı programlar gerçekleştiren MHP, 2023 seçimleri için çalışmalarına hız vermiş durumda.
 
TERZİ’DEN GERÇEK ÜLKÜCÜLERE ÇAĞRI
 
MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi de, partiye küskün olan gerçek ülkücülere ‘yuvanıza dönün’ çağrısında bulundu. MHP’nin Türkiye’nin sigortası olduğunu belirten İlçe Başkanı Terzi, “2023 yılında yapılacak seçimler ülkemizin bekası açısından büyük önem taşıyor. MHP olarak Türkiye genelinde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. 
 
Gazipaşa’da da mahalle gezilerimiz ve seçim çalışmalarımız devam ediyor. Geçmiş dönemlerde partimizden ayrılan gerçek ülkücülere yuvalarına dönmesi çağrısında bulunuyorum. Başbuğ Alparslan Türkeş, ‘Ülkücü MHP'de olur, MHP'de bulunmayan, Ülkücü değildir. 
 
Gittiği yerin damgasını yer, oradaki genel başkanın görüşüne göre yaşar, oradaki genel başkanın görüşüne göre hareket eder. Onun Ülkücülüğü kalmamıştır, bunu böyle bilmeliyiz! demiştir. Evet, bizler kardeşiz ve aynı davanın neferleriyiz. Bizim davamızda, geçmişten bu yana ayrılıklar, küskünlükler, kırgınlıklar olmuştur, bundan sonra da olacaktır. 
 
Ancak bizler hiçbir zaman davamızdan, duruşumuzdan ve ülkümüzden taviz vermedik, vermeyeceğiz. Bizim davamızı sizlere kendi davalarıymış gibi anlatarak sizlerin üzerinden siyaset yapanlara fırsat vermeyin. Hepinizi, yuvanıza, ocağınıza ve davanıza sahip çıkmaya davet ediyorum” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler