loader
Gazipaşa'da Mehmet Yılmaz Bağımsız Aday Olacak

Gazipaşa'da Mehmet Yılmaz Bağımsız Aday Olacak

Uzun yıllar siyasetin içinde olan ve 2019 yılında yerel seçimlerde ise bağımsız belediye başkan adayı olmak isteyen Mehmet Yılmaz, yeterli parayı toplayamayınca hayal kırıklığı yaşamıştı...

Gazipaşa'da Mehmet Yılmaz Bağımsız Aday Olacak
 
GAZİPAŞA halkının yakından tanıdığı Çobanlar Mahallesi’nden Mehmet Yılmaz, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak milletvekilliği genel seçimlerinde Antalya’dan bağımsız aday olacağını açıklamadı. 
 
Uzun yıllar siyasetin içinde olan ve 2019 yılında yerel seçimlerde ise bağımsız belediye başkan adayı olmak isteyen Mehmet Yılmaz, yeterli parayı toplayamayınca hayal kırıklığı yaşamıştı. Vatandaşların hakkını korumak, sorunları çözmek için bağımsız milletvekilliği için yola çıktığını belirten Mehmet Yılmaz, siyasetin halktan kopuk ve tamamen partilerin siyasi çıkarlarına yönelik olduğunu söyledi. 
 
Halkın temsiliyeti noktasında siyasetçilerin eksik kaldığını ve her bölgeyi adil bir anlayışla kucaklayamadıklarını belirten Mehmet Yılmaz, uzun zamandır halkla iç içe olduğunu söyledi.  
 
Mehmet Yılmaz, iyi günlerinde kötü günlerinde her zaman halkın yanında olduğunu belirterek, “Türkiye’mizin aydınlık geleceği için elimi taşın altına koyuyorum. Bayrağımıza ve vatanımıza sahip çıkmak benim en büyük görevim. 
 
 
Özellikle gelecekten umutsuz olan gençlerimize sahip çıkacağız. Yapıcı olacağım, kutuplaşmayı bitireceğim. Milletvekili seçildiğimde 0536 896 2463 numaralı telefonum gece gündüz açık olacak. Vatandaşlarımız bana istedikleri her zaman ulaşıp, dertlerini anlatabilecek. Tüm halkımızın desteğini bekliyorum” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler