loader
İlk Hedef 2023

İlk Hedef 2023

AK Parti İlçe Başkanı Doğan, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, 2023 seçimlerinin önemini bildiklerini belirterek seçim gününe kadar...

İlk Hedef 2023
 
Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, istişare toplantılarına devam ettiklerini belirterek, “Hedef 2023, durmak yok, yola devam” dedi
 
AK Parti İlçe Başkanı Doğan, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, 2023 seçimlerinin önemini bildiklerini belirterek seçim gününe kadar aralıksız çalışacaklarını söyledi.
 
İstişare Toplantısı
 
Ak Parti İlçe Başkanlığı, Korubaşı ve Aydın mahallelerinde istişare toplantıları yaptı. Mahalle başkanlarının evinde yapılan istişare toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Doğan’ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Özeren, İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yapılan istişare toplantılarının ardından açıklamada bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, “Mahalle başkanımızın evinde çok verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Hedef 2023, durmak yok, yola devam” dedi.
 
İlk Hedef 2023
Cumhur İttifakı Kazanacak
 
Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye açısından son derece önemli olduğunu söyledi. İlçe Başkanı Doğan, seçimi Ak Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın kazanacağını belirterek, “2023 yılında zafer bizim olacak. Hizmetler tüm hızıyla devam edecek” dedi.
 
Herkesin 2023 seçimleri için sıkı bir şekilde çalışması gerektiğini belirten İlçe Başkanı Doğan, “Mahalle teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Teşkilatlarının uç beyleri niteliğindeki mahalle başkanlarımız, sorun ve taleplerin aktarılması, gerekli mercilere iletilmesi açısından önemli bir görev üstleniyorlar. Her kademeden teşkilat mensupları ile Türkiye’nin geleceği için çalışıyoruz. Bu anlamda en büyük destekçilerimiz mahalle başkanlarımız.
 
Ak Parti Gazipaşa Teşkilatı olarak ülkemize katkı koymak adına hep birlikte gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzde partimizin kuruluşundan bu yana ülkemizin önüne serdiği Güçlü Türkiye vizyonunu, bölgesinde ve tüm dünyada söz sahibi bir ülke haline getiren, ülkemize her alanda çağ atlatan hizmetlerimizi taçlandıracak bir süreç var. Bu süreçten de her kademeden teşkilat mensubumuzun kıymetli gayretleri ve aziz milletimizin feraseti ile daha da güçlenerek ayrılacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler