loader
Başkan Doğan Bakan Çavuşoğlu İle Görüştü...

Başkan Doğan Bakan Çavuşoğlu İle Görüştü...

Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen Antalya İstişare...

Başkan Doğan Bakan Çavuşoğlu İle Görüştü
 
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun da katılımı ile gerçekleştirilen Antalya İstişare Toplantısı'na katılan Ak Parti Gazipaşa ilçe Başkanı Ali Doğan, toplantıya ilişkin izlenimlerini aktardı. 
 
Ak Parti ilçe Başkan Ali Doğan açıklamasında, toplantının gayet verimli geçtiğini, tüm Antalya'nın sorunlarını masaya yatırdıklarını ifade etti.  "Vatandaşlarımızın bize ilettikleri sorunlarını orada dile getirme imkanı bulduk. 
 
Özellikle bankaların vatandaşlara olan olumsuz uygulamaları, CK Akdeniz Elektrik ile ilgili vatandaşın şikayetlerini dile getirip çözüm üretilmesi gerektiğini konuştuk. 
 
Yapılan yardımların da ele alındığı toplantıda Gazipaşa tarımı, Gazipaşa ticareti ve Gazipaşa sanayisi masaya yatırıldı. Hükümet olarak neler yapılabiliri konuştuk" dedi. 
 
Yaptıkları yardım çalışmalarından da söz eden Doğan, Gazipaşa'da Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Vefa Destek Grubu iş birliği ile bugüne kadar 4 milyon 418 bin TL nakdi yardım yapıldığını bin adet de erzak kolisi dağıtıldığını ifade etti. 
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler