loader
Gazipaşa İyi Parti'de Başkan Yılmaz Güven Tazeledi...

Gazipaşa İyi Parti'de Başkan Yılmaz Güven Tazeledi...

Gazipaşa İlçe Kongresi’nde, 320 üyeden 205’i oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan mevcut İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, güven tazeledi. Gazipaşa’da korona...

Gazipaşa İyi Parti'de Başkan Yılmaz Güven Tazeledi...
 
İyi Parti Gazipaşa İlçe Kongresi tamamlandı. İyi Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi
 
İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kongresi’nde, 320 üyeden 205’i oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan mevcut İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, güven tazeledi.  Gazipaşa’da koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenen İYİ Parti İlçe Kongresi,  Belediye Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirildi.
 
Antalya ve ilçeleri gündeminde Gazipaşada siyaset Koronavirüs salgını nedeniyle salona girenlerin ateşi ölçüldü, salonda koltuklar sosyal mesafe kuralına göre ayarlandı ve kongreye katılan herkesin maske taktığı görüldü.  Mevcut İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi.  
 
Gazipaşa İyi Parti'de Başkan Yılmaz Güven Tazeledi...Kongrede 320 üyeden 205’i oy kullandı. Kullanılan oyların tamamı geçerli sayıldı.
İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kongresine, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, CHP İlçe Başkanı Ömer Güven, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Antalya genelinde birkaç farklı noktada kongre ve delege seçimi olmasından dolayı İl Başkanı ve milletvekillerinin seçime katılamadığı bildirildi. 
 
Antalya Gazipaşa haberlerde İYİ Parti Gazipaşa İlçe Kongresi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 
Daha sonra Divan Kurulu’na Mehmet Yüksel, Eşref Özdemir ve Hasan Atay seçildi. Divanın kongreyi devralmasının ardından gündem maddelerine geçildi.  Kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu. Ardından faaliyet raporu, mali rapor ve tahmini bütçe okunarak ibraz edildi.  
 
Kongrede konuşan İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz, “Partimiz, bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla ve Suriye’de şubat ayında meydana gelen elim olaydan sonra şehitlerimizin anısı üzerine,  parti kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde değil de,  kısa bir toplantı şeklinde düzenlenmesine karar verdi. Biz de bugün, aynı karar doğrultusunda hareket ediyoruz. Kaldı ki, ülkemiz ve dünya üzerindeki pandemi tehlikesi geçmiş değil” dedi.
 
Gurur Duyuyorum
İYİ Parti’nin bir ferdi olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Partimiz, sizlerin takdir ve teveccühleriyle, 27 Ekim 2017 tarihinde kurulmuş, Türkiye’nin en yenilikçi kadrosuna sahip bir siyasi partidir. Kurulduğu günden bu yana İYİ Parti, Türk siyasetinin belirleyici güçlerinden birisi olmuş. Bu özelliğinden dolayı da türlü bahanelerle partimizin faaliyetleri engellenmeye çalışılmıştır. 
 
Seçimlere girmesi engellenmeye çalışılmış, diğer faaliyetlerin durdurulması yönünde çaba sarf edilmiş, buna rağmen Genel Başkanımız Meral Akşener’in siyasi zekası ve arkadaşlarının büyük gayretleriyle bu durumlardan da tek tek başarıyla çıkılmıştır. 
 
Yine bu zorlu süreçte, bu siyasi partinin teşkilat yapısının oluşumunda katkı sağlayan bütün yönetici, idareci ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Yine bu sürecin devamı olarak, Antalya’da partimizin kuruluşunda büyük emeği olan kurucu İl Başkanımız Nizamettin Sağır’a, Ahmet Aydın’a, Yavuz Temizer’e ve bugün hala il başkanlığı görevini sürdürmekte olan Mehmet Başaran’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 
 
Partimizin ilçe teşkilatının kurulmasında emeği geçen, kurucu İlçe Başkanımız Mehmet Yüksel’e hepinizin huzurlarında tekrar teşekkür ediyorum. Malumunuz, Mehmet Bey’in milletvekilliği adaylığı söz konusu olduğu süreçte bırakmış olduğu göreve, Sayın Ali Tarık Tepe talip olmuş ve partimizin Gazipaşa’daki temsili noktasında büyük katkılar sağlamıştır. Ali Tarık Bey, yönetim kuruluyla birlikte milletvekili ve cumhurbaşkanı seçiminde büyük gayret göstermiştir.  
 
Ben de bu süreçte, Osman Nuri Yılmaz olarak, İYi Parti’nin bir ferdi oldum ve bunla her zaman gurur duydum. Bildiğiniz üzere, partimizin seçimlerden sonra tekrar Olağanüstü Kurultay’a gitme zorunluluğu hasıl olduğu için, tüm ülkenin 81 ili ve ilçelerinde teşkilatlarımız yeniden yapılanmak durumunda kalmıştır. 
 
Gazipaşa İlçe Teşkilatının, Ali Tarık Bey’in ve il yöneticisi arkadaşlarımızın tavsiyeleri ile Genel Merkez’in takdirleriyle, 20 Kasım 2018 tarihinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in imzasıyla bu görev bana uygun görüldü. Bu tarihten bu yana ben de, İYİ Parti’nin bir ferdi olarak, şahsım ve teşkilat üyesi arkadaşlarımızla birlikte, partimizin emrinde, teşkilat mensuplarımızın hizmetinde olmaya devam ettim.
 
Partimizi ve sizleri mahcup etmeyecek şekilde görevimizi yapmaya çalıştık. Bugüne kadar da, yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmalar hakkında sizleri bilgilendirdik” dedi.
 
Gazipaşa İyi Partililere Teşekkür
Verdikleri destek ve katkılardan dolayı partililere teşekkür eden Yılmaz, “Bu iki yıllık görev sürecimizde, partimizin bir de yerel seçim serüveni oldu. Burada da yine siz İYİ Parti mensupları, teşkilatımızı yalnız bırakmayarak,  bizlere moral ve motivasyon verdiniz. 
 
Hep birlikte göstermiş olduğumuz üstün gayret ve çabalarla, Gazipaşa’da teşkilatımızın belirlemiş olduğu Belediye Başkanını destekleyerek bir başarı elde ettik. Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde de aynı şekilde büyük gayretlerimiz olmuştur. Bu vesileyle, katkılarınızdan dolayı sizlere tekrar teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. 
 
Bugün, partimizin 1.Olağan Kurultayı’nı yapmak üzere burada toplandık. Ben ve arkadaşlarım, yeni bir kadro, yeni bir azimle; siz saygıdeğer arkadaşlarımızın hizmetinde olmaya talibiz. Eğer bizlere bu görevi tekrar layık görürseniz, yine sizlere hizmet etmek adına azim ve kararlılıkla çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. 
 
Bizler, Gazipaşa sevdalısı olarak ilçemizin gelişmesi adına, huzur ve güven ortamının sağlanması için İYİ Parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz Kongremizin ilçemizde, Antalya’mızda ve Türkiye’mizde hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 
 
Konuşmamı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün güzel bir sözüyle bitirmek istiyorum:
 
‘Ne mutlu Türk’üm diyene’.  En kısa sürede maskelerimizden uzak ve fiziki mesafe derdi olmadan, güzel günler gelmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.  İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz’ın konuşmasının ardından oy verme işlemine geçildi. Partililer sandık başına giderek oylarını kullandı. Oy verme işlemi saat 05.00’da sona erdi ve oy sayım işlemine geçildi. Kongrede 320 üyeden 205’i oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan Yılmaz güven tazeledi.
 
İşte  Yeni Gazipaşa İyi Parti Yönetimi
Ali Tarık Tepe, Ali Çelik, Arif Emre Akgül, Adnan Çağlar, Bedia Fidan, DAVUT Karav, Eşref Özdemir, Hasan Özgenç, İhsan Taşar, Mehmet Emin Kısaarslan, Mehmet Tuncer, Muammer Özdemir, Murat Özdemir, Mehmet Ergün, Mustafa Tuncer, Resul Yıldırım, Soner Ceylan, Uğur Sinan Yüksel, Nazmiye Gül Özgörü, Şükrü Akçacıoğlu, Yakup Karateke, Meral Karabulut, Nazan Oğuz, Kadriye Can, Zahide Doğan.
 
Gazipaşa İyi Parti Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri
Erol Tepe, Ramazan Bucak, Nedim Emen, Ahmet Özkan, İlhan Ceylan, Mehmet Demir, Orhan Çağlar, Ergün Şanlı, Abdurrahman Ergün, İbrahim Maden.
 
Gazipaşa İyi Parti’nin 15 Kişilik İl Delege Listesi
Osman Nuri Yılmaz, Mehmet Yüksel, Ali Tarık Tepe, Hasan Atay, Nazmiye Gül Özgörü, Eşref Özdemir,Bedia Fidan, Mehmet Tuncer, İsa Çağlayan, Adnan Çağlar, Hidayet Metin, İbrahim Kafada, Ahmet Kalaycı, Erol Tepe ve Arif Ölürdönmez.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler