loader
AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Ümmü Oğuz'la devam

AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Ümmü Oğuz'la devam

AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları’nın 6. Olağan Genel Kurulu Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Antalya’dan da yoğun bir katılımla yapılan...

AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Ümmü Oğuz'la devam
 
Antalya Gazipaşada Siyaset'de AK Kadınlar, Avukat Ümmü Oğuz'la yola devam ederken, yeni yönetim kurulu da belirlendi. AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları'nın olağan genel kurulu yapıldı. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
AK Parti Gazipaşa Kadın Kolları’nın 6. Olağan Genel Kurulu Gazipaşa Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Antalya’dan da yoğun bir katılımla yapılan kongreyle birlikte Ak kadınlar yeni yönetimini belirledi. 
 
Antalya Gazipaşa güncel Haberlerinde yer alan bilgiye göre Kongreye 3 milletvekili birden katılım sağladı. 
 
Ak Parti Antalya milletvekillerinden Tuğba Vural Çokal, Kemal Çelik, İbrahim Aydın’ın yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yılmaz da Gazipaşa’daydı. 
 
Konuşmasında Başkan Ümmü Oğuz, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keyik Yılmaz'a, milletvekilleri Tuba Vural Çokal'a, Kemal Çelik'e, İbrahim Aydın'a, İlçe Başkanı Ali Doğan'a, Ak Parti Belediye Meclis Üyelerine, MHP Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi'ye katılımlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler