loader
Başkan Yılmaz: Vatandaş Göreve Devam Et Derse Devam Ederim

Başkan Yılmaz: Vatandaş Göreve Devam Et Derse Devam Ederim

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 2.5 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. Gazipaşa Halkının Sağ Duyusuna Güven..

Başkan Yılmaz: Vatandaş Göreve Devam Et Derse Devam EderimBaşkan Yılmaz: Vatandaş Göreve Devam Et Derse Devam Ederim...
"Fatih YILMAZ"
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 2.5 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağı konusunda çarpıcı açıklamalar yaptı. 
 
Vatandaş Görevine Devam Et Derse Devam Ederim...
 
Körfez Gazetesi’ne konuşan Yılmaz, “Bugüne kadar hiçbir göreve talip olmadım. 30 yıl müfettişlik yaptım, dernek başkanlıkları yaptım, değişik görevlerde bulundum. Daha sürenin ortasındayız, seçim zamanı geldiğinde oturup, düşünürüz.
 
Eğer vatandaşlarımız bana görevine devam et derlerse devam ederim” dedi. 
 
Gazipaşa Halkının Sağ Duyusuna Güveniyorum....
 
Şu anda seçim kaygısıyla hareket etmediğini, olması gereken neyse onu yapmaya, doğru neyse onu uygulamaya çalıştığını söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti: ”Ben vatandaşlarıma güveniyorum. 30 yıl devlet memurluğu yapıp, Gazipaşa gelen birisini bağırlarına basmışlarsa, ön seçimde, yerel seçimde kazandırdılarsa demek ki sağduyuları var. Gazipaşa insanı özgürdür, bilinçlidir, okuyan ve çalışan insanlardır. Seçim zamanı geldiğinde sessiz çoğunluğun bir karar vereceğine inanıyorum. Biz doğru işler yaptıysak, hizmet götürdüysek vatandaşımız bizi bırakmaz.”
 
Belediye Bütçemizi 3.5 Kat Artırdık...
 
Göreve geldiklerinde 35 milyon TL olan bütçelerinin şu an 125 milyon TL olduğunu söyleyen Mehmet Ali Yılmaz, önümüzdeki yıllarda bu rakamın daha da artacağını söyledi. Şehrin dışarıdan çok sayıda göç aldığını, 18 uygulamaları bittikçe konut inşaatlarının da hızla arttığını kaydeden Yılmaz, “Geçen yıl 100’ün üzerinde inşaat ruhsatı imzalamıştım, bu yıl sonuna kadar bu sayının 150’yi bulmasını bekliyorum” diye konuştu. 
 
Selinus Plajına Otel Yapılacak mı?
 
Selinus Plajı’nda yapılması planlanan otel ve bu otelin yapımına karşı çıkanlara da değinen değinen Yılmaz, bu konuda şunları söyledi: “Ben de çevreyi seviyorum, ne kadar çevreci olsak da bazı işleri yapmak zorundasınız. 
 
Sahilimizde otel istemiyoruz diyerek bazı arkadaşlar buna karşı çıktılar, dava açtılar. Yat Limanı ile Kızılin arasındaki 2 km’lik bölge için alt mahkeme, “18 uygulamalarına karşı dava açabilmeniz için hak ihlali olması, orada bir yeriniz olması lazım. Dolayısıyla yetkisizsiniz, dava açmak için süreyi kaçırdınız” dedi. İstinaf’a taşıdılar, istinaf da yerel mahkemenin kararını onadı. Şu an da bir mahkeme engeli yok burada. 
 
Belediye Olarak Yapılması Gereken Herşeyi Yaptık...
 
Biz de 18 uygulamalarını yaptık. Şehircilik İl Müdürlüğü’nde 18 uygulaması incelenirken, ‘sonradan yapılan bir takım düzenlemeler nedeniyle SİT sınırlarının belirlenmesi lazım. Bakanlığın yapması gereken küçük bir işlem var. Ondan sonra biz sizin 18 uygulamalarını inceleyeceğiz’ dediler. Şu anda onu bekliyoruz. SİT sınırları ile plan sınırları örtüşüyorsa biz yolumuza devam edeceğiz. Bu sahil için belediye olarak yapmamız gereken her işlemi bitirdik.”
 
Evet Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ın açıklamaları böyle. Gazipaşa’da yaşayanlara sormak istiyorum, “Siz belediye başkanını başarılı buluyor musunuz?” Kıymetli görüşlerinizi "yorumlara" yazarsanız sevinirim...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler