loader
Gazipaşa'da Üstgeçit Atağı

Gazipaşa'da Üstgeçit Atağı

Havalimanı kavşağına üstgeçit yapılması için inceleme yapılacak. İlçe Başkanı Doğan, mahalle muhtarlarıyla birlikte Antalya’ya gitti. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Muzkent Muhtarı Süleyman Yılmaz, Kızılgüney Muhtarı...

Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, havalimanı kavşağına üst geçit yapılması için girişimlere başladı. Karayolları ekipleri, bölgede inceleme yapacak
 
AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, ilçenin sorunların çözümü ve eksikliklerin giderilmesi için yoğun mesai harcıyor. Sorunların çözümü için belirli aralıklarla Antalya ve Ankara’ya giden İlçe Başkanı Doğan, burada milletvekilleri, bakanlar ve daire müdürleri ile görüşmeler yapıyor. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, bazı mahalle muhtarları ile Antalya’ya giderek çeşitli ziyaretlerde bulundu.
 
Taleplerini İletti
 
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Muzkent Muhtarı Süleyman Yılmaz, Kızılgüney Muhtarı Ramazan Tekin ve Yeniköy Muhtarı Ali Aslan ile Antalya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
 
CK, Orman, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlüklerini ziyaret eden Doğan, havalimanı üstgeçidi, Çobanlar, Beyrebucak altgeçidi, yan yollar ve gölet projeleriyle ilgili talepleri iletti. Ziyaretlerle ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “Muhtarlarımızın kendi mahalleleriyle ilgili talebi ve Gazipaşa’nın genel sorunlarıyla ilgili biriktirdiğimiz konular vardı. Birkaç muhtarımızla birlikte Antalya’ya gittik. 
 
DSİ Bölge Müdürümüz ve müdür yardımcımız ile kuyu ve suyla ilgili verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Karalar deresi ve Delice Çayı’nın gölet ve baraj anlamında incelenmesiyle ilgili dilekçe verdik. Yukarıya doğru havzanın çok zengin olduğunu, gölet anlamında değerlendirildiği takdirde Gazipaşa’nın uzun vadeli tarımsal ve diğer anlamda birçok ihtiyacını karşılayacağına dair, görüşler ve taleplerde bulunduk. Yani ciddi ve verimli bir görüşme oldu. 
 
Gazipaşa'da Üstgeçit Atağı
Üstgeçit Talebi
 
Karayolları Bölge Müdürlüğü’nde, Çobanlar ve Beyrebucak’taki altgeçitler ile Muzkent’teki yan yolların yapımını hızlandırmayla ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Havalimanı Kavşağı’na bir tane yaya üstgeçit planımız vardı. Orada ciddi yaya trafiği var. Karşıdan karşıya geçmekte insanlar zorlanıyor. Karayolları Bölge Müdürümüzle bu konuyu ciddi ciddi görüştük. Bununla ilgili bir ekip gönderip, inceleme yaptırıp rapor hazırlayacaklar.
 
Orman Ve Ck’ya Ziyaret
 
Orman Bölge Müdürlüğü’nce, tahsis edilen mezarlık alanlarının onaylanması gerekir. Büyükşehir’den talep olduğu takdirde uygun olanların onaylanacağıyla ilgili söz aldık. Ayrıca, fidan üretimi ve ilçemizdeki bazı ihtiyaçlarla ilgili sohbet ettik, görüş aldık. 
 
CK Yatırımlar Şube Müdürü Serkan Bey’i ziyaret ettik. İlçede devam eden ve planlanan yatırımlar ile muhtarlarımızın taleplerini ilettik. Verimli bir görüşme oldu. İnşallah uzun vadede attığımız bu temeller yükselir. Halkımıza, toplumumuza faydalı olur. Bizde siyasiler olarak görevimizi yerine getirmiş oluruz” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler