loader
Gazipaşa Ak Parti Teşkilatından İstişare Toplantısı

Gazipaşa Ak Parti Teşkilatından İstişare Toplantısı

Toplantıya İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Başka...

Gazipaşa Ak Parti Teşkilatından İstişare Toplantısı
 
Ak Parti haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı yaptı. Toplantıya İlçe Koordinatörü Cahit Urfan da katıldı.
 
AK PARTİ Gazipaşa İlçe Teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Koordinatörü Cahit Urfan’ın da katıldığı toplantı, Gazipaşa Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan başkanlığında yapıldı. 
 
Toplantıya İlçe Kadın Kolları Başkanı Ümmü Oğuz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Musab Tuncer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ali Doğan, “Haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı koordinatörümüz Cahit Urfan başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik ve Ramazan etkinliklerimiz üzerine konuştuk. 
 
Gazipaşa’mızın gelişimi ve değişimi için elimizden ne gelirse her daim yapmaya hazırız. 
 
Toplantımızda genel değerlendirmelerin yanı sıra, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi, Gazipaşa gündemi, yapılan devlet yatırımlarının planlaması ve değerlendirilmesi ve ilçemize yapılacak olan yeni yatırımlar hususunda görüşme gerçekleştirdik. 
 
Toplantımızın Gazipaşa için hayırlı olmasını temenni ederim” dedi. Toplantı yapılan istişarelerin ardından son buldu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler