loader
Mhp’den İftar Daveti

Mhp’den İftar Daveti

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, 13 Nisan Çarşamba günü Belediye Fuar Alanı’nda düzenleyecekleri iftar yemeği tüm partililerin yanı sıra Gazipaşa halkını da davet etti. Ramazan ayının gelmesiyle..

Mhp’den İftar DavetiGazipaşa Mhp’den İftar Daveti
 
MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, 13 Nisan Çarşamba günü Belediye Fuar Alanı’ndaki iftar yemeğine tüm halkımızı davet etti
 
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Başkanı Numan Terzi, 13 Nisan Çarşamba günü Belediye Fuar Alanı’nda düzenleyecekleri iftar yemeği tüm partililerin yanı sıra Gazipaşa halkını da davet etti. 
 
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Gazipaşa’nın farklı noktalarında iftar yemekleri veriliyor. MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı da bu kapsamda iftar yemeği düzenleyecek.
 
MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, iftar hazırlıklarının devam ettiğini belirterek tüm ilçe halkını iftar yemeğine davet etti. MHP İlçe Başkanı Terzi, “Ramazan demek bereket demektir. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazan bir lokma ekmeği paylaşmak, bir tas çorbayı beraber içmektir. 
 
Ramazan kardeşliktir, dayanışmadır, kaynaşmadır. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz iftar yemeğinde Gazipaşalı vatandaşlarımızda iftar sofrasında bir araya geleceğiz. 
 
Tüm vatandaşlarımızı iftarımızda misafir etmekten onur duyacağız. Bu mübarek ayda bu mübarek sofrada bizlere eşlik etmek isteyen herkesi 13 Nisan Çarşamba günü Belediye Fuar Alanı’ndaki iftarımıza bekleriz” dedi. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler