loader
Mhp’den 3 Bin Kişilik İftar

Mhp’den 3 Bin Kişilik İftar

MHP İlçe Başkanı Numan Terzi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftarda, binlerce kişi ezanın okunmasıyla birlikte iftar açtı. İftarın ardından konuşan İlçe Başkanı Numan Terzi, iftara katılan herkese teşekkür etti. Gazipaşa İlçe Teşkilatı..

Mhp’den 3 Bin Kişilik İftar
 
MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. 3 binden fazla kişi MHP iftarında orucunu açtı
 
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Gazipaşa İlçe Teşkilatı, binlerce vatandaşın katıldığı kalabalık bir iftar yemeği verdi. Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşan MHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı, Belediye Fuar Alanı’nda kalabalık bir iftar daveti verdi. Davete, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ve yönetiminin yanı sıra MHP Antalya 23. Dönem Milletvekili Hüseyin Yıldız, MYK Üyesi İlknur Fidan, MYK Üyesi Mustafa Aksoy, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum amirleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Terzi’den Teşekkür
 
Mhp’den 3 Bin Kişilik İftar
MHP İlçe Başkanı Numan Terzi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftarda, binlerce kişi ezanın okunmasıyla birlikte iftar açtı. İftarın ardından konuşan İlçe Başkanı Numan Terzi, iftara katılan herkese teşekkür etti. Terzi, “Birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşmanın en üst seviyede yaşandığı Ramazan ayında, sizlerle bir araya gelip, sizlerle beraber aynı sofrada buluşmak istedik. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu programın hazırlanmasında büyük emekleri olan yönetim kurulu üyelerime, Meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü’ye ve ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 
 
Birliğimiz Daim Olsun
 
Daha sonra bir konuşma yapan İl Başkanı Hilmi Durgun, “Ramazan ayı milletimizin en önemli hasretleri olan dayanışma, yardımlaşma, cömertlik, merhamet ve paylaşma duygularının, en yoğun yaşandığı günlerdir. Bu iftar sofralarında inşa ettiğimiz manevi köprülerle kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hakim olur. Her Ramazan sofrası nefsimize galip gelmeyi, zihnimize tasarrut olmuş ihtiraslarımızdan arınmanın, bencilliğimizi yenip, benden başkası da var diyebilmenin anıdır aslında. Ramazan ayı sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetlere sahip olmayan ihtiyaç sahiplerini de düşünmemiz gerektiğini bizlere anımsatır. 
 
Mhp’den 3 Bin Kişilik İftar
Yüce dinimizin bize emrettiği, ecdadımızın yön gösterdiği gibi imanlı ve ihlaslı olmanın hazzını birlikte yaşamaktır. Bu Ramazan günleri. Cenabı Allah’tan birlik, dirlik, beraberlik duygularımızın daim olmasını, mübarek Ramazan günlerini hepimiz için bir muhasebe ve muratepe dönemi olmasını temenni ediyorum. Rabbim mükafatını yalnızca kendisinden beklediğimiz oruç ibadetlerimizi kabul, dualarımızı makbul eğlesin” diyerek davete katılan herkese teşekkür etti. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler