loader
Doğan Hizmet Takibinde

Doğan Hizmet Takibinde

Ak Parti olarak her zaman hizmet ürettiklerini ve sorunlara neşter vurduklarını belirten Başkan Doğan, Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri tarafından yapılan fiber sarma işlemini yerinde inceledi. Gazipaşa’nın hizmetkarı..

Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, su boruları içinde fiber sarma işleminin devam ettiğini belirterek, “Çoğu bitti azı kaldı. Yakında çiftçimize müjdeyi veririz” dedi
 
ADALET ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, ilçede yapımı devam eden hizmet ve projeleri yakından takip ediyor. Yaz kış, gece gündüz demeden her zaman sahada olan Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa’nın vizyon projelerinden biri olan Gökçeler Barajı sulama hatlarındaki çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. 
 
Ak Parti olarak her zaman hizmet ürettiklerini ve sorunlara neşter vurduklarını belirten Başkan Doğan,  Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri tarafından yapılan fiber sarma işlemini yerinde inceledi.  Gazipaşa’nın hizmetkarı olduğunu belirten Başkan Doğan, çiftçilerin biraz daha sabırlı olmasını isteyerek, su müjdesini en kısa zamanda vereceklerini söyledi.
 
LAF DEĞİL HİZMET YAPIYORUZ
 
Yapmış olduğu incelemelerin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, “DSİ Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları devam ediyor. Aralık ayından itibaren yaklaşık beş aydır boru içinden fiber sarma işlemi devam ediyor. Ziyaret ettiğimizde bugün 36 derece sıcağın altında ve iki büklüm, bizim sulamada kullanacağımız bu boruların içinde bize suyun bir an önce gelebilmesi için çalışan kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 
 
İşimizin başındayız ve aralıksız takip ediyoruz. Çiftçilerimiz olarak  biraz daha sabırlı olalım. Yakında çiftçilerimize müjdeli haberi  veririz inşallah. Ak Parti olarak laf değil, hizmet yapmaya devam edeceğiz. Çiftçimizin yüzü gülünce hepimizin yüzü güler. Hepimiz mutlu oluruz. Durmadan yorulmadan çalışmaya ve milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz inşallah. Sıkıntıların hepsini anlayış, sabır, güven ve umutla aşacağız” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler