loader
Ak başkanlar Antalya’da buluştu

Ak başkanlar Antalya’da buluştu

Gazipaşa’nın en iyi hizmeti hakkettiğini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden İlçe Başkanı Ali Doğan, “Antalya'da İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'ın başkanlığında milletvekillerimiz Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal..

Ak başkanlar Antalya’da buluştu
 
AK PARTİ İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın başkanlığında, milletvekilleri ve ilçe başkanlarının katılımı ile gerçekleşti. Antalya’da yapılan İlçe Başkanları Toplantısı’na katılan Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, toplantıda yürütmüş oldukları teşkilat çalışmalarının yanı sıra CK Akdeniz ve DSİ yatırımları ve talepleri hakkında taleplerini iletti.
 
Gazipaşa’nın en iyi hizmeti hakkettiğini ve bu yönde çalışmalar yürüttüklerini ifade eden İlçe Başkanı Ali Doğan, “Antalya'da İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş'ın başkanlığında milletvekillerimiz Mustafa Köse, Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik'in katılımıyla İlçe Başkanları Toplantımızı gerçekleştirdik. 
 
Toplantımızda teşkilat çalışmalarımızın yanı sıra bölgemizin sorunlarını da görüşerek çözüm aradık. İlçe Başkanları toplantımızda CK Akdeniz ve DSİ yetkililerimizle bir toplantı gerçekleştirdik. 
 
CK yetkilileri ile tarımsal sulama, aydınlatma, hatları eski olan kaynakların yenilenmesi, iyileştirilmesi konuları üzerine yaptığımız toplantıda merkez mahallelerimizde ki aydınlatma talebi ve elektrik kablolarının yer altına alınması, hatları eski olan ve elektrik kesintisine maruz kalan bölgelerde yenileme çalışmaların yapılması, tarımsal sulamanın fazlalığından dolayı gerilim düşüklüğüne maruz kalan bölgelerde tekrardan yenileme çalışmalarının yapılarak vatandaşların mağduriyetlerinin ortadan kaldırılması ve bu yönde çözüm önerlerimizi görüştük.  
 
DSİ yetkilileri ile yapmış olduğumuz toplantıda ise bölge tarımımız için büyük bir öneme sahip olan sulama suyu projesinin geldiği noktayı, bölgemizde ki sulama göletlerinin arttırılarak kurak geçen yaz aylarında çiftçilerimize biraz olsun kaynak sağlayarak üretimin devamlılığını sürdürmek oldukça önemli" diye konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler