loader
Balık Yemek İstiyorsanız Giritli Balık Evine...

Balık Yemek İstiyorsanız Giritli Balık Evine...

Gazipaşa Mutfağına ait Geleneksel Balık pişirme teknikleri kullanılıyor. Türk Mutfağından Yöresel mezeleri de bulabilirsiniz. Özellikle akdeniz..

Gazipaşa'da Ne Yenir Denildiğinde Eğer Balık Yemek İstiyorsanız Giritli Balık Evine...    
 
Gazipaşa Mutfağına ait Geleneksel Balık pişirme teknikleri kullanılıyor. 
 
Türk Mutfağından Yöresel mezeleri de bulabilirsiniz. Özellikle akdeniz mutfağı arayanlar için Gazipaşa da deniz ürünleri restoranı. 
 
Fiyatlar mevsimine Gore cazip olmakla birlikte lezzetli Izgara et yemeklerinide deneyebilirsiniz. Gazipaşa yemek kültürünün bir çok örneklerini Gazipaşa Restoranları nda biri olan Giritli Balık Evinde bulabilirsiniz. 
 
Bu mekanı Gazipasa'daki islerimiz sebebi ile yaptıgımız seyahatlerde davetli olarak gittiğimiz zaman keşfettim. Mekan D400 karayolu üzerinde yol kenarında denizden oldukça yüksek ama denize hakim oldukça güzel doga içinde bir yer. 
 
Kapalı ve açık mekanları var. Servis fena degil. 
 
Balık, salata, karides güveç çok iyi idi. Finaldeki güveç içinde servis edilen sıcak tahin helvasının tadı tarif edilemez. Manzara ise başka bir keyif. Insan burada yaslanmaz. Yolunuz düşerse uğrayın deriz...
 
Giritli Balık Evi
Kahyalar, 07915 Gazipaşa/Antalya, Türkiye
 
Gazipaşa haberler gastronomi danışmanlığı Tavsiye linki :
Uluslararası restoran danışmanlığı hakkında linki tıklayarak bilgi alabilirsiniz...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: Adanalı USTA
    13.02.2020

    Lokalizasyonu muhteşem. Gün batımından önce orada olmanızı şiddetle tavsiye ederim. Servis personel muhteşem ve çok samimi. Meze ve balık lezzeti restaurantın konumu kadar güzel. Yolunuz Gazipaşa-Alanya'ya düşerse uğramayı ihmal etmeyin bence

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler