loader
Gazipaşa Ak Parti’nin Vefa İftarına Katılımın Yüksek Oldu

Gazipaşa Ak Parti’nin Vefa İftarına Katılımın Yüksek Oldu

Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından ‘Vefa İftarı’ düzenlendi. Salı günü akşamı Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yeme..

Gazipaşa Ak Parti’nin Vefa İftarına Katılımın Yüksek Oldu
 
Ak Parti’nin vefa iftarına katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. İftar yemeğine Ak Parti’nin önemli isimleri katıldı. İftar yemeği sonrası hatıra fotoğrafı çektirdiler.
 
Ak Parti tarafından düzenlenen iftar yemeği büyük ilgi gördü. İftara beklenenden fazla kişi gelince geri dönenler oldu
 
AK PARTİ Gazipaşa İlçe Teşkilatı tarafından ‘Vefa İftarı’ düzenlendi. Salı günü akşamı Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine katılım oldukça yüksekti. Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi, iftara gelenleri kapıda karşılayarak ‘Hoş geldiniz’ dedi. 
 
İftar yemeğine Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, İlçe Kaymakamı Orhan Altun, MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ökkeş Yılmaz, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Şahin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, geçmiş dönem Belediye Başkanı  ve Devlet Hastanesi Başhekimi Adil Çelik, 
 
geçmiş dönem ilçe başkanları Fazıl Yüksel, Bahattin Akşit, Yakup Pişkin, Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım, Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Şenol Görgülüer, Sanayi Kooperatif Başkanı Mevlüt Sönmez, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile kamu kurum amirleri, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salon almadığı için vatandaşların bir çoğu yemeği salon dışında yedi.
 
Gazipaşa Ak Parti’nin Vefa İftarına Katılımın Yüksek Oldu
Doğan Özür Diledi
 
İftar yemeği öncesi şehitlerimiz, gazilerimiz ve tüm geçmişlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlidi Şerif okundu. Daha sonra İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan tarafından dua okundu. Ezan sesinin ardından iftar yemeği başladı. Ak Parti İlçe Başkanı Doğan, yemek sonrası kısa bir konuşma yaptı. 
 
İlçe Başkanı Doğan iftar yemeğine katılanlara teşekkür ettikten sonra, “Bu akşam salonu dolduran herkese teşekkür ediyorum. Kalabalığı hesap edemedik, bu yüzden kapıdan dönenler oldu. Umarım bu hatayı önümüzdeki yıl tekrar etmeyeceğiz” dedi.
 
Yemekte yılardır bir araya gelemeyen Ak Parti eski ilçe başkanları, Bahattin Akşit, Yakup Pişkin ve eski Belediye Başkanı Adil Çelik birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Av. Ümmü Oğuz'da Teşekkür Etti
 
İftar programı sonrası Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kadın Kolları Başkanı Oğuz, “Ak Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak düzenlemiş olduğumuz vefa iftarı programımızı İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş’ın katılımı ile gerçekleştirdik. Gönül soframıza katılan İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve tüm misafirlerimize, dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler