loader
Market ihalesi 17 Ağustos’ta

Market ihalesi 17 Ağustos’ta

Belediye Encümeni tarafından pazarlık usulü ile 3 yıllığına ihale edilecek olan marketle ilgilenenlerin ihale saatinde Gazipaşa Belediyesi toplantı salonunda olması gerekmektedir. İhaleye katılmak isteyenler geçici teminatlarını...

Market ihalesi 17 Ağustos’ta
 
Gazipaşa Belediyesi Pazarcı Mahallesi Deniz Sahilinde bulunan 30 metrekarelik eski resepsiyonun Market olarak kiralanması işi daha önce iki kez açık ihaleyle yöntemiyle ihale çıkmıştı. Yapılan ihaleye katılımcı olmadığı için bedeli, teminatı ve dosya bedeli aynı kalmak şartıyla pazarlık usulü ile 17 Ağustos 2022 Çarşamba günü Saat 14.10’da Gazipaşa Belediyesi toplantı salonunda yeniden ihaleye çıkılacak.
 
Belediye Encümeni tarafından pazarlık usulü ile 3 yıllığına ihale edilecek olan marketle ilgilenenlerin ihale saatinde Gazipaşa Belediyesi toplantı salonunda olması gerekmektedir. İhaleye katılmak isteyenler geçici teminatlarını ve ihale dosya bedelinin ödendiğini gösteren makbuz veya belge ibraz edecekler.
 
Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi gerekecek.  Gazipaşa Belediyesinde vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge istenecek.  İhale şartnamesi ve eki belgeler her gün mesai saatleri içerisinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünden veya www.gazipasa.bel.tr internet adresinden temin edilebilecek. İhaleye katılabilmek için ihale dosyası satın almak ise zorunlu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler