loader
Kültür Merkezi Ne Zaman Açılacak?

Kültür Merkezi Ne Zaman Açılacak?

Gazipaşa halkının uzun yıllardır tamamlanmasını beklediği kültür merkezinin inşaatı bitti. Eksiklikleri hızla tamamlanan kültür merkezinin açılması için gün sayıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı...

Kültür Merkezi Ne Zaman Açılacak?
 
Gazipaşa halkının uzun yıllardır tamamlanmasını beklediği kültür merkezinin inşaatı bitti. Eksiklikleri hızla tamamlanan kültür merkezinin açılması için gün sayıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katılacağı bir törenle açılması planlanan kültür merkezi sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacak.
 
Vatandaşlar, uzun yıllardır hasretini çektiğini kültür merkezinin açılmasını dört gözle bekliyor. Belediye ekipleri tarafından çevre düzenlemesi ve son rötuşların ardından açılışa hazır hale gelen kültür merkezi Gazipaşa’nın sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sağlayacak.
 
Bitirmek Böcek’e Nasip Oldu
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreve geldiğinde yüzde 17 seviyesinde olan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı tamamlandı. Yakında açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezinde hazırlıklar tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları süren merkez modern görünümü ve barındırdığı farklı ünitelerle ilçeye hizmet edecek.
 
Gazipaşa Kültür Merkezi’nin açılmasıyla birlikte ilçe ilk kez bir sinema ve tiyatro salonuna kavuşmuş olacak.  Pazarcı Mahallesi’nde 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi 5 bloktan oluşuyor.  5 bloktan oluşan projede B,C, D ve E Blok’un kaba inşaatının bitmesinin ardından ince işleri de neredeyse tamamlanmış durumda.
 
İlçenin sosyal ve kültürel hayatına önemli bir katkı sunacak olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nin en önemli parçasını oluşturan A Blok’ta çalışmalar hızla ilerliyor. Perde betonları dökülen A Blok'ta çelik işlemleri devam ediyor.
 
A Blok’ta çalışmalar tamamlandığında sinema salonu, 2 adet kulis, 2 adet prova odası, 160 metre karelik bir sahne, 450 metre karelik bir salon, 220 metre karelik bir fuaye, bilet satış ofisi, depolar, tuvalet ve tesisat depoları bulunacak. Gazipaşa Kültür Merkezi B Blok’ta Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) yer alacak.
 
Gazipaşalıların mesleki, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen ATASEM, açılacak kurslar ile Gazipaşa halkına hizmet verecek. B Bloğun zemin katında yemekhane, kantin, 50 kişilik eğitim salonu, etkinlik odası, ofisler, birinci katında ofis, sınıflar, depolar, ikinci katında ise yönetici odası, sınıflar yer alacak. C Blok’ta üretim ve yemek kursu atölyesi, D Blok’ta pasta ve çikolata atölyesi, E Blok’ta ise seramik atölyesi bulunacak.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler