loader
Zabıtadan Afişli Uyarı...

Zabıtadan Afişli Uyarı...

Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları seyyar satıcılar ve dilenciler konusunda uyardı. Gazipaşa Belediyesi, seyyar satıcılar ve dilenciler ile ilgili hazırlat.

Zabıtadan Afişli Uyarı...
 
GAZİPAŞA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları seyyar satıcılar ve dilenciler konusunda uyardı. Gazipaşa Belediyesi, seyyar satıcılar ve dilenciler ile ilgili hazırlattıkları uyarı afişlerini caddelere astı. Vatandaşlar, seyyar satıcılardan alışveriş yapmamaları ve duygu sömürüsü yapan dilencilere ise para vermemelerini konusunda uyardı. 
 
Son günlerde sayıları artan seyyar satıcılarla mücadelesine devam eden zabıta ekipleri, ‘Haksız rekabete neden olan satıcılara destek olma’ afişiyle vatandaşları uyardı. Seyyar satıcıların haksız ve kanunsuz yere satış yaptığını belirten zabıta ekipleri, “Vergisini ödeyen esnaflarımızı korumak bizim en asli görevlerimiz. 
 
Vatandaşlarımız şehir dışından gelen seyyar satıcılardan kesinlikle alışveriş yapmasınlar. Seyyar satıcıları gördükleri yerde belediyeye şikâyette bulunsunlar. Kendi esnafımızı korumak için seyyar satıcılarla mücadelemiz devam edecek” dediler.
 
Dilencilik Meslek Değildir
Zabıta ekipleri, vatandaşları dilenciler konusunda da uyardı. ‘Dilencilik meslek değildir, duygu istismarına fırsat vermeyelim’ yazılı afişler asıldı. Gerçek ihtiyaç sahiplerine devlet kurumları tarafından birçok yardım yapıldığını belirten yetkililer, “Duygu sömürüsüne ve insanların iyi niyet, acıma ve özellikle yardım etme hislerinin istismar edilmesine izin vermeyelim.
 
Halkımız yardımseverdir ve iyi niyet ile yapılan tüm istekleri yerine getirir. 
 
Ancak dilenciliği meslek haline getiren kötü niyetli kişilere destek olunmamalı. Yardım ve hayır yapmak isteyen vatandaşlarımız çevrelerinde bulunan gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirler” diyerek önemli uyarılarda bulundu. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler