loader
THK Kadınlar İçin Pembe Uçak Uçurdu...

THK Kadınlar İçin Pembe Uçak Uçurdu...

Bugüne kadar onlarca sosyal ve eğitici etkinlik düzenleyerek adını kamuoyuna sıkça duyuran THK Gazipaşa Şube Başkanlığı, bu kez de havalimanına teknik bir gezi düzenledi.

THK Kadınlar İçin Pembe Uçak Uçurdu
 
TÜRK Hava Kurumu (THK) Gazipaşa Şubesi, düzenlediği etkinlikte ALKÜ Gazipaşa MYO Havacılık Bölümü'nün 61 kişiden oluşan öğrenci ve öğretmen grubu ile havalimanına teknik ziyaret düzenledi. Ardından ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak için Selinus Sahili’nde öğrencilerle pembe kağıt uçak uçurdu.  
 
Bugüne kadar onlarca sosyal ve eğitici etkinlik düzenleyerek adını kamuoyuna sıkça duyuran THK Gazipaşa Şube Başkanlığı, bu kez de havalimanına teknik bir gezi düzenledi. 
 
Havacılık Bölümü’nde öğrenim gören 61 kişiden oluşan öğrenci ve öğretmen grubu ile havalimanına giden THK Gazipaşa Şube Başkanı Nevzat Mavi, burada öğrencilerle birlikte havalimanı terminal binası ve pist kulesinde incelemeler yaptı. 
 
Ardından Gazipaşa Belediyesi’nin Selinus Sahili’ndeki Halk Büfe’de öğrencilerle Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ı buluşturan THK Gazipaşa Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü öğrencilerle birlikte pembe kağıt uçak uçurarak kutladı. 
 
THK Şube Başkanı Nevzat Mavi, etkinliğe katılan başta Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz olmak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.
 
3 Öğrenciye Ödül
Halk Büfede gerçekleştirilen renkli etkinlikte bir de çekiliş yapıldı. Yapılan çekilişte adı çıkan 3 öğrenci, Gazipaşa Türk Hava Kurumu tarafından Pazartesi günü Alanya'da yamaç paraşütü yapmakla ödüllendirildi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler