loader
Okul Yolu Betonlandı...

Okul Yolu Betonlandı...

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali yılmaz, Çalıpınar ilköğretim okulunu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz açıklamada Çalıpınar Mahallemizdeki...

Çalıpınar Mahallesinde Okul Yolu Betonlandı...
 
GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çalıpınar Mahallesinde, alt yapısı tamamlanan okul yoluna beton yol çalışması başlattı.  Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz başlatılan çalışmaları bugün saat 12.00’da yerinde inceledi.
 
Çalışmalar kapsamında Başkan Yılmaz Fen işleri Müdürü Erhan Özbudak’tan bilgi aldı.
 
Gazipaşa Belediyesi Çalıpınar mahallesinde geçtiğimiz günlerde hocalar, hülümeler ve merkez mevkilerinde Fen işleri müdürlüğü ekipleri yağmur suyu hattı, dere temizliği, büz çalışması ve yol genişletme çalışması yapmıştı. Gazipaşa Belediyesi parke fabrikasında ürettiği betonu mahalle yollarına dökmeye başladı. 
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali yılmaz, Çalıpınar ilköğretim okulunu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz yaptığı açıklamada “Çalıpınar Mahallemizdeki okul yolunun yağmur suyu sorunu çözdük. 
 
Alt yapısı tamamlanan bölgede 350 metre uzunluğunda beton yol çalışması başlattık.
Çalıpınar mahallesi okul yolunun sel sularından bir daha etkilenmemesi için tüm önlemleri aldık. Yapılan çalışmaların Çalıpınar mahallesine, öğretmen ve öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
 
Muhtar Çelik’ten Teşekkür
Çalıpınar Mahallesi Muhtarı Barış Çelik Gazipaşa belediyesinin yaptığı çalışmalar kapsamında yaptığı açıklamada Çalıpınar mahallemizdeki hocalar, hülümeler, Merkez mevkilerinde yapılan çalışmalardan dolayı;
 
Şahsım ve mahalle halkım adına Gazipaşa Belediye Başkanım Mehmet Ali Yılmaz’a, Başkan Yardımcısı Durmuş Ali Toker’e, Fen işleri Müdürü Erhan Özbudak’a ve ekibine çok teşekkür ederim. Özellikle okul yolumuzun yapılması çok memnuniyet verici oldu” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler