loader
Gazipaşa’daKoronavirüs Vakasının Test Sonucu Negatif

Gazipaşa’daKoronavirüs Vakasının Test Sonucu Negatif

Gazipaşa’da yakın zamanda Kıbrıs’a gidip geldiği öğrenilen bir kamu görevlisi, koronavirüs semptomları taşıdığı gerekçesi ile gözlem altına alınmış; Antalya’ya sevk edildiği...

Gazipaşa’daKoronavirüs Vakasının Test Sonucu Negatif...
Gazipaşa’da koronavirüs semptomları taşıdığı gerekçesiyle sabah saatlerinde gözlem altına alınan kamu görevlisinin grip olduğu belirlendi. Yapılan tetkiklerin ve konulan tanın ardından tedavisine başlanan hasta taburcu edildi.
 
Edinilen bilgiye göre, Gazipaşa’da yakın zamanda Kıbrıs’a gidip geldiği öğrenilen bir kamu görevlisi, koronavirüs semptomları taşıdığı gerekçesiyle gözlem altına alınmış; Antalya’ya sevk edildiği öğrenilen kamu çalışanının ailesi ve yakın temasta bulunduğu çevresinin de gözlem altında tutulduğu öğrenilmişti. 
 
Akşam saatlerinde Gazipaşa’dan sevindirici haber geldi. Kamu görevlisinin yapılan tetkikler sonucu grip olduğu belirlendi. Koronavirüs olmadığı anlaşılmasının üzerine adı geçen kamu görevlisi tedavisine evde devam edilmek üzere taburcu edildi.
 
İŞTE "CORONAVİRÜS'ün Panzehir "TARİFi" (Herkesin Faydasına Yayalım Lütfen...)
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler