loader
Duruşmalara Virüs Arası

Duruşmalara Virüs Arası

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK), koronavirüse ilişkin tedbirler kapsamında, tutuklu işlere yönelik soruşturma ve kovuşturmalarla ivedi sayılacak diğer hususlar haricinde duruşma ve keşiflerin...

Duruşmalara Virüs Arası
 
TÜM dünyayı etkisi alan koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirler arttırıldı. Adalet Bakanlığı tarafından alınan son karar ile Gazipaşa Adliyesi de dahil bazı duruşmalar 31 Mart tarihine kadar ertelendi. Koronavirüs önlemleri kapsamında Gazipaşa Adliyesi'nde tutuksuz davaların duruşması 31 Mart’a kadar yapılmayacak. Ayrıca bilirkişiler tarafından yapılan keşiflere de ara verildi.
 
Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK), koronavirüse ilişkin tedbirler kapsamında, tutuklu işlere yönelik soruşturma ve kovuşturmalarla ivedi sayılacak diğer hususlar haricinde duruşma ve keşiflerin ertelenmesinin mahkemelerce değerlendirilmesi konusunda gönderdiği yazı kapsamında Antalya Adalet Komisyonu Başkalığı tüm mahkemelere yazı gönderdi. 
 
Yazıda Gazipaşa güncel haberlerinde "Bakanlığımızca yapılan değerlendirmede, Antalya merkez ve mülhakat adliyelerinde 16 Mart Pazartesi gününden itibaren 2 hafta içerisinde olacak duruşmaların tutulacak matbu bir tutanakla ertelenerek, yeni duruşma gün ve saatlerinin taraflara tebliğ edilmesi, tutuklu işlerin SEGBİS uygulamasıyla yapılmasına, ivedi işlerin soruna mahal verilmeksizin yerine getirilmesi hususunun hakimlerimizce değerlendirilmesine karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa güncel Haberlerimizi ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri ni İnceleyebilirsiniz…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler