loader
Bahar Ayında Kışı Yaşadık

Bahar Ayında Kışı Yaşadık

Gazipaşa’nın kırsal mahalleleri beyaza büründü. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ağaçların üstünü adeta beyaz bir örtü gibi kapatırken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Güne karlı sabah manzarası...

Bahar Ayında Kışı Yaşadık
 
Gazipaşa Haberlerinde son günlerde yaşanan ve yaz aylarını aratmayan havaların ardından Mart ayının ortasında etkili olan şiddetli fırtına ve yağış hayatı felç etti. Gazipaşa’da bir süredir etkili olan sıcak havalar, yerini fırtına ve yağmura bıraktı. İlçede önceki akşam saatlerinde başlayan fırtına ve yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Mart ayının ortasında bu havaya uyanan vatandaşlar, zorunlu bir işleri olmadıkça evlerden çıkmamayı tercih etti.
 
Esenpınar'da Kar Sürprizi
Antalya Gazipaşa’nın kırsal mahalleleri beyaza büründü. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı ağaçların üstünü adeta beyaz bir örtü gibi kapatırken, kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Güne karlı sabah manzarasıyla uyanan vatandaşlar, manzaranın tadını çıkardı. Birçok kişi de kar yağışını fotoğraflayıp sosyal medya hesabından paylaştı. Gazipaşa’da etkili olan fırtına nedeniyle tarım alanlarında hasar oluştu. Sera örtüleri fırtına nedeniyle yırtıldı, ağaçlar yerinden söküldü. 
Bahar Ayında Kışı Yaşadık
Uçuşlar İptal Oldu
Gazipaşa Havalimanı’nda İstanbul’a yapılacak uçuşlar fırtına nedeniyle iptal edildi. Gazipaşa’dan İstanbul’a kalkması planlanan uçuş hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. İstanbul Havalimanı’ndan Gazipaşa Havalimanı’na dün saat 11.55’te yapılacak olan TK 2592 numaralı THY uçuşu ve Gazipaşa’dan İstanbul Havalimanı’na saat 12.50’de yapılacak olan TK 2593 numaralı THY uçuşu hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa güncel Haberlerimizi ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri ni İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler