loader
Gazipaşa Evde Kaldı..

Gazipaşa Evde Kaldı..

Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde; Vatandaşların acil sorun ve ihtiyaçları, Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla giderildi..

Gazipaşa Evde Kaldı
İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta haftasonu sokağa çıkma yasağı uygulandı. Gazipaşa halkı da yasağa uyarak 2 gün boyunca evlerinden ayrılmadı. Gazipaşa’da 48 saatlik sokağa çıkma yasağına uyan vatandaşlar evlerine kapandı. İlçe merkezi ve sokaklarda sessizlik hakim olurken, yaya ve araç yoğunluğu en düşük seviyeye indi. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde;
Vatandaşların acil sorun ve ihtiyaçları, Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla giderildi. Fırın sahipleri kendi araç ve personeli ile mahallelere ekmek dağıtımı yaptı. Ayrıca, Vefa Sosyal Destek Grubu ve Gazipaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü aracılığıyla da ekmek tedariki yapıldı.
 
Sokağa çıkma yasağının uygulandığı 2 gün boyunca güvenlik güçleri de kontroller yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sorumluluk bölgelerinde uygulama yaparak sokağa çıkma yasağı kararının sorunsuz bir şekilde uygulanmasını sağladı. 
 
Ekipler, istisna kapsamında olanlar dışında sokağa çıkanları uyara ak evlerine gönderdi. Bazı kişilere kurallara uymamak gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Gazipaşa’da devlet hastanesi, nöbetçi eczaneler, fırınlar, su dağıtımcıları, çiftçiler, süt tesisleri, petrol ofisleri ve kargo şirketleri dışında her yer yasak boyunca kapalı kaldı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler