loader
Yeşilyurt Mahalle Camisi Eski Görünümüne Kavuştu

Yeşilyurt Mahalle Camisi Eski Görünümüne Kavuştu

Yeşilyurt Mahallesi'ndeki çatısı uçan caminin minaresine yenileyerek eski haline kavuş 'masıyla ramazan ayı sebebiyle eski güzel görünümüne geri..

Yeşilyurt Mahalle Camisi Eski Görünümüne Kavuştu 
GH - Sadi GÜR
 
Gazipaşa Yeşilyurt Mahallesi'nde Geçtiğimiz aylarda etkili olan fırtına nedeniyle çatısı yıkılan caminin minaresi hayırsever kişiler tarafından yenilendi. Birkaç aydır Korona virüs nedeniyle evde kal çağrısına uyan vatandaşlar Yeşilyurt Mahallesi'ndeki çatısı uçan caminin minaresine yenileyerek eski haline kavuşmasıyla ramazan ayı sebebiyle eski güzel görünümüne geri kavuştu.
 
Caminin minaresinin bir bölümünün birkaç ay önce etkili olan şiddetli fırtınadan dolayı göçtüğü belirten  Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Rıza Bahçe, şu ifadelere yer verdi “Bir kaç hayır sever vatandaşımızın desteği ile minaremizin göçen bölümünü yeniden yaptırdık. 
 
Yeşilyurt Mahalle Camisi Eski Görünümüne Kavuştu
Şimdi camimizin eski güzel görünümüne kavuştu. Bize destek veren tüm  hayırsever vatandaşlara teşekkür ederiz” diyen bahçe tüm müslüman aleminin ramazanı şerifini cani gönülden kutlar islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim dedi..
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Tavsiye Linklerimiz;
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa'da Gezilecek YerlerYörük Mutfağı Ve Yörük Yemekleri ve Gazipaşa'da Âdet Ve Gelenekler Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz… 
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler