loader
100 Yıllık 23 Nisan Coşkusu

100 Yıllık 23 Nisan Coşkusu

Gazipaşa'da önceki yıllarda meydanlardan taşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu bu yıl evlerde yaşandı. Koronavirüs önlem..

100 Yıllık 23 Nisan Coşkusu...
 
ULU Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazipaşa'da renkli görüntülere sahne oldu. Koronavirüs salgını ve sokağa çıkma yasağı nedeniyle törenlere sınırlı sayıda katılım olurken, vatandaşlar 23 Nisan coşkusuna ellerindeki Türk Bayraklarıyla balkonlardan eşlik etti. 
 
Antalya Gazipaşa güncel'de önceki yıllarda meydanlardan taşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu bu yıl evlerde yaşandı. Koronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerini al bayraklar, Atatürk posterleri ve kımızı-beyaz balonlarla donattı. Antalya Gazipaşa'da resmi dairelerden Kaymakamlık ve Gazipaşa Kaymakamlığı ve Gazipaşa Belediyesi, bayram coşkusunu düzenlediği mini araç konvoyu ile evlere getirdi. Balkonlara çıkan vatandaşlar, konvoya alkış ve bayraklarla eşlik etti. 
 
100 Yıllık 23 Nisan Coşkusu...
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıldönümü dolayısıyla 100 adet havai fişek gösterisi de düzenlendi. Gazipaşa halkı, Cebeli Tepesi’nden atılan havai fişekleri balkonlarından büyük bir coşkuyla izledi. Havai fişek gösterisinin ardından, saat 21.00'de İstiklal Marşı okundu. Türk Bayrakları ve balonlarla pencerelere, balkonlara akın eden vatandaşlar büyük bir coşkuyla İstiklal Marşı’nı okuyarak 23 Nisan heyecanını yaşadı. 
 
Çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken, büyükler de duygu dolu anlar yaşadı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, kimi evlerde de 23 Nisan ve Atatürk ile ilgili şarkılar, marşlar çalındı. 
 
100 Yıllık 23 Nisan Coşkusu...
Büyükşehir Bandosu 23 Nisan’ı Konser Verdi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve TBMM’nin açılışının 100. Yıldönümü kutlamaları kapsamında Gazipaşa caddelerinde gösteri sundu. Gazipaşa’nın Cadde ve sokaklarını dolaşan bando takımı verdiği konserle, vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. 
 
Balkonlara çıkan vatandaşlar bayraklar sallayarak, şarkılara eşlik etti.
Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan ve sıkılan vatandaşlar bando takımı sayesinde moral bularak, unutulmaz bir gün yaşadı. Antalya Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da, bando takımını yalnız bırakamayarak gün boyu kendilerine eşlik etti.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler