loader
Yeşilyurt Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor...

Yeşilyurt Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor...

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Rıza bahçe Gazipasa haberlere ilgili calışmalar hakkında yapmış olduğu açıklamada; Yeşil yurtta hizmet son hızıyla devam ediyor Gazipaşa...

Yeşilyurt Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor
GH-Sadi GÜR
 
Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Rıza Bahçe Gazipasa haberlere ilgili calışmalar hakkında yapmış olduğu açıklamada;
 
Yeşil yurtta hizmet son hızıyla devam ediyor Gazipaşa Yeşilyurt mahallesinde bulunan Yeşilyurt ilkögretim okulu ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Yeşilyurt Mahallesindeki bu okulun tarihten buyana mesleki anlamda şu an türkiyenin bir çok yerinde memurluk yapan çok sayıda memur yetiştiren yeşil yurt ilköğretim okulu şu günlerde hummalı bir çalışma var.
 
Yeşilyurt Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor...
Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Rıza Bahçe açıklamasının devamında;
Mahallenin düğün mevlut gibi özel günlerde bahçesinde yemekli davetler verilen okul bahçesi özel günlerde de Kültür Ve Sanat Etkinliklerininde yapılacağı otopark sıkıntı yüzünden aksamalar yaşanırken şimdi Yeşilyurt mahalle muhtarı Rıza Bahçenin başvurularıyla Gazipaşa belediyesi ve pehlivan ailesi tekinay hafriyat ve hayırseverler tarafından mevcut okulun arka kısmında yer alan genişletme ve park için hummalı bir çalışma devam ediyor.
 
Yeşilyurt Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor...Gecmisi dikkate alarak 75-80 yıllık tarihini 'de unutmayan Yeşilyurt mahallesi sakinleri okulların faaliyet gördüğü yıllarda okul çocuklarının su ihtiyacını giderdiği tarihi çeşmede atıl durumdan çıkarılıp tekrar hizmete gireceğini söyleyen Rıza bahçe sözlerine devam etti;
 
Yeşilyurt Mahalle Muhtarlığı olarak köy okulumuzun çevresinde yapılacak yeni otopark ve spor aktivite alanlarının çevre düzenlemelerinde sona yaklaştık. Mevlüt, düğün gibi toplu organizasyonlarda yaşadığımız otopark sıkıntısını bu düzenlemelerle ortadan kaldıracağız. 
 
Ayrıca köy okulumuzun önündeki derede atıl durumda bulunan, hepimizin çocukluğunda okul döneminde su içtiği yaklaşık 75-80 yıllık çeşmenin restorasyonunu sağlayıp tekrar kullanıma açacağız. 
 
Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Rıza Bahçe;
Yeşilyurt Mahallesinde Hummalı Çalışma Devam Ediyor...
İmkanlar dahilinde mahallemiz için devlet kurumları ve hayırseverlerle koordineli şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalara büyük destek veren köyümüz hayırseverlerinden Pehlivan Ailesi'ne, Tekin Hafriyat'a, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum. Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler