loader
Gazipaşa-İstanbul Uçak Seferleri Ne Zaman Başlıyor?

Gazipaşa-İstanbul Uçak Seferleri Ne Zaman Başlıyor?

Gazipaşa-İstanbul uçuşunu günde 3 kez yapacak. Online bilet satışına başlayan THY, İstanbul’dan Gazipaşa’ya 00.45, 13.45 ve 17.45’de havalanacak...

Gazipaşa-İstanbul Uçak Seferleri Ne Zaman Başlıyor?
 
Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 2 aydır uçuşlara kapalı olan Gazipaşa Havalimanı, hava trafiğine açılıyor. TAV tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı’nda ilk seferi Türk Havayolları gerçekleştirecek. THY’nin 4 Haziran saat 00.45’de İstanbul Havalimanı’ndan kalkacak uçağı, 02.15’de Gazipaşa Havalimanı’na inecek. 
 
THY, Gazipaşa-İstanbul uçuşunu günde 3 kez yapacak. Online bilet satışına başlayan THY, İstanbul’dan Gazipaşa’ya 00.45, 13.45 ve 17.45’de havalanacak. Gazipaşa’dan İstanbul’a ise 03.05, 16.10 ve 20.45’de uçacak. THY, 5 Haziran tarihinden itibaren de hatada bir gün Gazipaşa-Ankara hattında karşılıklı sefer düzenleyecek.  
 
THY, 5 Haziran saat 06.00’da, Gazipaşa’dan havalanacak. Saat 23.55’de ise Gazipaşa’ya dönecek. THY’nin yanı sıra Pegasus Havayolları da Gazipaşa’ya iç hat seferleri düzenleyecek. 4 Haziran saat 16.35’de İstanbul’dan kalkacak Pegasus Havayolları, 19.00’da yeniden İstanbul’a dönecek. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
Pegasus Havayollarının Gazipaşa-İstanbul hattında şimdilik haftada tek sefer düzenleyeceği öğrenildi. Gazipaşa Havalimanı’nda 4 Haziran’da gerçekleştirilecek iç hat seferleri öncesi korona salgınına karşı alınacak önlemlerle lgili çalışmalar tamamlandı. Yolcular ve havalimanı çalışanlarının terminal genelinde fiziksel mesafelerini korumalarına yardımcı olmak üzere, yönlendirmeler ile işaretlemeler yapıldı. 
 
Gazipaşa-İstanbul Uçak Seferleri Ne Zaman Başlıyor?
Terminal genelinde sık kullanılan alanlar x-ray cihazları ve yüzeyler düzenli olarak dezenfekte edilecek. Havalimanında maskeyle ve gerekli durumlarda siperlik, eldiven yada uygun kıyafetlerle hizmet verilecek. İlk aşamada, yolcu olmayanların havalimanına girişlerine izin verilmeyecek. Ayrıca tüm yolcuların maske takması zorunlu olacak. 
 
Gazipaşa-İstanbul Uçak Seferleri Yolcularımızı Bekliyoruz
Sivil Havacılık tarafından belirlenen yönetmeliğe uygun olarak havalimanında gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Gazipaşa Havalimanı Genel Müdürü Akgül, “Temizlik ve hijyen tedbirlerimizi titizlikle aldık. Termal kamera, sosyal mesafe kuralları, havalimanımızın genel temizliği, oturma düzeni gibi konularda gerekli çalışmalar yapıldı. 
 
Tüm alanlarda sosyal mesafeyi koruyucu stickerlar, girişte termal kamera, el dezenfektanları, tuvaletlerin temizliği, oturma alanlarında sosyal mesafenin korunması gibi çalışmalarımızı büyük ölçüde tamamladık. Pasaport ve check-in bankolarını da fiberle kapladık. Yönetmeliğe bağlı olarak gereken her türlü tedbiri almış vaziyette, 4 Haziran’da yolcularımızı bekliyor olacağız” dedi. 
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler