loader

Gazipaşa Sarıyer mevkii'nde Orman Yangını Söndürüldü

Gazipaşa Haberler Olarak Yaptığımız Araştırmada; Gazipaşada çıkan yangında Rüzgarın etkisiyle yayılan alevlere Antalya Orman Bölge...

Gazipaşa’da Orman YangınıGazipaşa’da Orman Yangını
GH- Sadi GÜR
 
Gazipaşanın Sarıyer mevkii'nde çıkan orman yangını söndürüldü.
 
Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Küçüklü Mahallesi Küçüklü Mahallesi Sarıyer mevkisindeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı.
 
Gazipaşa Haberler Olarak Yaptığımız Araştırmada;
 
Gazipaşada çıkan yangında  Rüzgarın etkisiyle yayılan alevlere Antalya Orman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki yangın söndürme helikopteri ve uçağıyla havadan, arazözler ve çok sayıda personelle de yerden müdahale edildi.
 
Yogun çalışmaların sonucu söndürülen yangında yaklaşık 3.5  hektar ormanlık alan zarar gördü ifade edildi 
 
Bölgeye gelen İlçe Jandarma ekipleri, yangının çıkış nedenini tespit edebilmek için inceleme yaptı.
 
 
Soğutma işlemleri devam ediyor...
 
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşada Gezilecek Yerler Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler