loader
Gazipaşa Halkından Yayla Yolları İçin Muhtarlara Teşekkür

Gazipaşa Halkından Yayla Yolları İçin Muhtarlara Teşekkür

Gazipaşa Haberler Olarak Yaptığı -mız Araştırmada; Gazipaşa ’ya bağlı 11 mahallede ikamet eden vatandaşların ortak kullandığı Kaş Yaylası Grup Yolu ile yayla...

Gazipaşa Halkından Yayla Yolları İçin Muhtarlara Teşekkür...
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Başkan Muhittin Böcek’in talimatıyla dur durak bilmeden çalışıyor. Gazipaşa’dan Kaş’a yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdüren ekipler deforme olan grup yollarını modernize ediyor. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Yaptığımız Araştırmada;
Kırsal ekipleri Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla Gazipaşa’ya bağlı 11 mahallede ikamet eden vatandaşların ortak kullandığı Kaş Yaylası Grup Yolu ile yayla yollarında hummalı bir çalışma başlattı.
 
Gazipaşa Halkından Yayla Yolları İçin Muhtarlara Teşekkür
Karatepe Mahallesi, Sivastı Yaylası, Çalıpınar Yaylası ve İnceğiz Yaylası başta olmak üzere birçok mahallenin ulaşım güzergahı olan grup yolunda çalışmalar sürüyor. 
 
Mahalle muhtarlarının ortak talebi doğrultusunda harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ilk etapta Gazipaşa’nın Ilıca Mahallesi ile Kaş Yaylası arasında kalan 15 kilometrelik grup yolunda yol genişletme, şarampol açma ve stabilize çalışmasını tamamladı. Yolun kalan 30 kilometrelik bölümünün de biran önce tamamlanması için çalışmalar hızla devam ediyor.
 
Gazipaşa Halkından Yayla Yolları İçin Muhtarlara Teşekkür
Büyükşehir Belediyesi’nin bölgede yürüttüğü çalışmaları yakından takip eden Gazipaşa İnceğiz Mahalle Muhtarı Ramazan Yılmaz ile Karatepe Mahalle Muhtarı Ali Koç, Başkan Muhittin Böcek’in çalışmalarından övgüyle bahsetti. 
 
İnceğiz, Ilıca ve Karatepe mahalleleri başta olmak üzere 11 mahalle halkının kullandığı yayla yoluyla ilgili taleplerini olumlu karşılayıp ekipleri seferber eden Başkan Böcek’e teşekkür eden İnceğiz Mahalle Muhtarı Ramazan Yılmaz, “Bölge halkımızın dört gözle beklediği çalışmalar Başkanımız Muhittin Böcek’in talimatıyla çok şükür başladı. Bizler de çalışmaları yakından takip ediyoruz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Gazipaşa Halkından Yayla Yolları İçin Muhtarlara Teşekkür
Karatepe Mahalle Muhtarı Ali Koç ise, “Büyükşehir Belediyemiz, bölgemiz için büyük bir eksikliği gidermek için harekete geçti. Yaklaşık 45 kilometrelik önemli bir yol ağının yıllardır beklediği çalışma başladı. 
 
Kaş Yaylası ile Maha Yaylası arasındaki bağlantı yolunun tamamında bir çalışma gerçekleştirilecek. Yol iyileştirme, genişletme, şarampol açma gibi stabilize işlemleri ile deforme olan yolumuz modernize ediliyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
 
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşada Gezilecek Yerler ve Gazipaşa Mutfak Kültürü Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler