loader
  • Asat’ta Görev Değişimi

    Asat’ta Görev Değişimi

  • Asat’ta Görev Değişimi

    Asat’ta Görev Değişimi


Asat’ta Görev Değişimi

Asat Gazipaşa Şube Müdürü Ufuk Sade doğan görevden alındı. Sadedoğan’ın yerine Gazipaşa Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü Erhan Özbudak’ın atandığı öğrenildi. Gazipaşahaberler...

Asat’ta Görev Değişimi
 
ASAT Gazipaşa Şube Müdürü Ufuk Sade doğan görevden alındı. Sade doğan’ın yerine Gazipaşa Belediyesi eski  Fen İşleri Müdürü Erhan Özbudak’ın atandığı öğrenildi.
 
Antalya Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
 
Asat’ta Görev DeğişimiCHP İl Başkanı Nusret Bayar tarafından AK Parti Alanya İlçe binasında iki yıldır kaçak su kullanıldığına ilişkin açıklamasıyla gündeme gelen ASAT’ın (Antalya Su ve Atıksu İdaresi) yönetim kademesinde deprem  gerçekleşti.  Gazipaşalı ASAT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer ve ASAT Gazipaşa Şube Müdürü Ufuk Sade doğan’ın da  aralarında bulunduğu 12 personelin görevden alındığı öğrenildi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla önce Gazipaşalı ASAT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer görevden alındı. Tuncer’in yerine ASAT’a daha önce TASKİ’den (Tekirdağ İnşaat Yatırım Daire Başkanlığı)  gelmiş olan Recep Çallı getirildi.  ASAT Alanya Şube Müdürü Mehmet Oral ile Gazipaşa Şube Müdürü Ufuk Sadedoğan da görevlerinden alınan yöneticiler arasında.
 
Antalya Gazipaşa’da görevden alınan Sade doğan’ın yerine Gazipaşa Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü Erhan Özbudak’ın atandığı öğrenildi. Özbudak’ın görev yazısının geldiği ve en yakın sürede göreve başlayacağı da gelen bilgiler arasında.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler