loader
Taş Ocağındaki İş Makinesi Niye Yandı?

Taş Ocağındaki İş Makinesi Niye Yandı?

Tas ocağında çalışan işçilerin son anda fark ettikleri yangın her ne kadar vaktinde yetkililere ihbar edilmiş olsa da dakikalar içinde kule dondu. Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz...

Taş Ocağındaki İş Makinesi Niye Yandı?
 
Antalya Gazipaşa’da Korubaşı mahallesindeki is makinası alevler karşısında adeta kule dondu.
 
Tas ocağında çalışan işçilerin son anda fark ettikleri yangın her ne kadar vaktinde yetkililere ihbar edilmiş olsa da dakikalar içinde kule dondu.
 
Antalya Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Aksam saatlerinde çıkan yangında isçiler Gazipaşa itfaiyeye yapmış olduğu ihbar sonucu itfaiye kısa sure içerisinde müdahale etti. Yangın söndürme ve soğutma çalışmalarının ardından is makinası kullanılamaz hale geldi.
 
Gazipaşa’da Korubaşı mahallesindeki taş ocağında yanan iş makinası hakkında Gazipaşa jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparak soruşturma başlattı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler