loader
Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda Mutlu Sona Kavuşulacakmı?!!!

Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda Mutlu Sona Kavuşulacakmı?!!!

Gazipaşa halkının öncelikli isteklerinden bir tanesi olan Sugözü Mahallesi sınırlarından başlayarak Belbaşı ve Maha Yaylalarını da kapsayan 10 km’lik yol...

Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda Mutlu Sona Kavuşulacakmı?
 
Gazipaşa'da 53 mahallenin kullandığı yolda mutlu son. Büyükşehir ekipleri, Sugözü Grup Yolu’nun asfalt döküyor
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda asfalt çalışması başlattı. 53 mahallenin yayla ulaşımını sağlayan 10 km’lik yolda altyapısı tamamlanan birinci etap kapsamında 2400 metre sathi asfalt döküldü.  Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya’nın en doğu ilçesi Gazipaşa’nın Sugözü Grup Yolu’nda başlatılan asfalt çalışması sürüyor. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
 
Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda Mutlu Sona Kavuşulacakmı?!!!
Gazipaşa halkının öncelikli isteklerinden bir tanesi olan Sugözü Mahallesi sınırlarından başlayarak Gazipaşada gezilecek yerlerden Belbaşı ve Maha Yaylalarını da kapsayan 10 km’lik yol asfaltlanacak.  Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri tarafından bir süre önce genişletme ve iyileştirme çalışmaları tamamlanan grup yolunda Sugözü- Şahinler sınırı ile Bekere Mevkii arasında 2 Bin 400 metrelik asfalt çalışması yapıldı. 
 
Altyapı Çalışması Yapıldı
Bir süredir devam eden altyapı çalışmaları kapsamında Saydere ile Belbaşı mevkii arasında kalan bölgede yolun kotu önemli ölçüde yükseltildi. Neredeyse ilçe halkının yüzde 70’i tarafından kullanılan, onlarca yaylanın ana grup yolu olarak ulaşımını sağlayan yolun tekrar deforme olmaması, altyapının sağlam olması için Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerce yolun alt yapısı güçlendirildi. Kırsal Hizmetler ekipleri tarafından yolda sıkıştırma ve filler işlemleri titizlikler yürütüldü. 
 
Gazipaşa Sugözü Grup Yolunda Mutlu Sona Kavuşulacakmı?!!!
Etap Etap Yapılacak
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de üzerinde titizlikle durduğu Sugözü Grup Yolundaki asfalt çalışması kapsamında gerçekleştirilen birinci etap asfalt dökümünün ardından önümüzdeki günlerde 2 etap daha gerçekleştirilecek. Diğer iki etabın da tamamlanmasıyla birlikte planlaması yapılarak altyapısı hazır hale getirilen yolun tamamında asfalt dökümü tamamlanmış olacak.  


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler