loader
Gazipaşalı Çocuklar Halk Süt’e Kavuştumu?

Gazipaşalı Çocuklar Halk Süt’e Kavuştumu?

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları sağlıklı ve güvenli sütle buluşturma düşüncesiyle hayata geçirdiği Halk Süt Projesi ilçelerde de devam ediyor. Gazipaşa...

Gazipaşalı Çocuklar Halk Süt’e Kavuştumu?
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları sağlıklı ve güvenli sütle buluşturma düşüncesiyle hayata geçirdiği Halk Süt Projesi ilçelerde de devam ediyor. Kemer, Manavgat, Gazipaşa, Elmalı ve Kumluca’daki çocuklara Halk Süt paketleri ulaştırıldı. Aileler Başkan Muhittin Böcek’e süt katkısı için teşekkür etti. 
 
Haber Antalya ve ilceleri gündeminde bir süredir yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in, seçim vaatleri arasında yer alan ve kısa sürede hayata geçirdiği “Halk Süt” projesinde sütler çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, merkez ve 19 ilçede başvuruları olumlu sonuçlanan ailelerin çocuklarına Halk Süt paketlerini ulaştırıyor.
 
Çocuklara Sağlıklı Ve Doğal Süt 
Halk Süt projesiyle süt ihtiyacı bulunan ancak bunu karşılamaya gücü yetmeyen ailelere ücretsiz bir şekilde süt dağıtımı yapılıyor. Çocukları gelişimine katkı sunmak ve yerelden kalkınma hamlesiyle Antalyalı besicileri desteklemek amacıyla başlatılan ücretsiz Halk Süt yardımı ilçelerde de tüm hızıyla sürüyor. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz Bilgiye Göre 
Başkan Muhittin Böcek’in ilk dağıtımını yaparak başlattığı Halk Süt projesi kapsamında son olarak Kemer, Manavgat, Gazipaşa, Elmalı ve Kumluca’daki çocuklara süt dağıtıldı. Projeden memnuniyetlerini dile getiren aileler Başkan Muhittin Böcek'e teşekkür ederken, “Süt çocuklarımızın gelişimini sağlıklı bir şekilde tamamlaması için çok önemli. Bu konuda bize destek veren Başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu. 
 
Üreticiye De Destek 
Antalya Gazipaşa Güncel'de Sağlık Ve Yaşam Haberlerinde Sosyal hizmet uzmanları ve sosyologları tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin 2-5 yaş arasındaki çocuklar için aylık 8’er litre ücretsiz süt desteği sağlanıyor. Antalya İli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği’nden satın alınan süt, paketlenerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler