loader

Gazipaşa Belediyesinden Asfalt Çalışmalarına Devam…

Geçen yılda 30-40 kilometre civarında dökmüştük. Bu yıl da yine hedefimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Asfaltı olmayan yerlere de inşallah önümüzdeki...

Gazipaşa Belediyesinden Asfalt Çalışmalarına Devam…
 
Antalya Gazipaşa belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz asfalt çalışmaları hakkında sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamada;
 
Gazipaşa'mızda bu yıl yaklaşık 30 kilometre sathi asfalt, 3 kilometre de sıcak asfalt dökmeyi planlıyoruz. 
 
Çalışmalarımız Fen işleri müdürlüğü ekiplerimizce yapılmaya devam ediliyor. Her yıl en az 30-40 kilometre asfalt dökmeyi hedeflemiştik. 
 
Gazipaşa Belediyesinden Asfalt Çalışmalarına Devam…
Geçen yılda 30-40 kilometre civarında dökmüştük. Bu yıl da yine hedefimizi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Asfaltı olmayan yerlere de inşallah önümüzdeki yıllarda asfalt dökeceğiz.
 
Vatandaşlarımızı tozdan, çamurdan kurtarmak için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun. Dedi.
 
Belediyemiz ile DSİ arasında imzalanan protokol çerçevesinde Çobanlar ve Beyrebucak mahallelerimizde bozulan yollarımızda asfalt yenileme çalışmalarına başladık. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Yaptığımız Araştırmada Gazipaşa Belediyesi 2020 Asfalt Çalışmaları Videosu;
 
Çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde tamamlayarak halkımızın kullanımına sunacağız.
 
Gazipaşa halkımıza hayırlı olmasını temenni eder, DSİ 13. Bölge müdürlüğüne desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
 
Gazipaşa Belediyesinden Asfalt Çalışmalarına Devam…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler