loader
Yunt Yaylasında Çatıdan Düşen İşçiye Ne Oldu?

Yunt Yaylasında Çatıdan Düşen İşçiye Ne Oldu?

Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre: Gazipaşanın gezilebilecek yerlerinden olan Yunt Yaylası'nda Olayı gören diğer işçiler...

Yunt Yaylasında Çatıdan Düşen İşçiye Ne Oldu?
 
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde inşaatın çatısında çalışırken düşen işçi Murat Uysal (43) ağır yaralandı.
 
Olay Gazipaşa'ya 65 kilometre uzaklıkta bulunan Gazipaşada Gezilecek Yerlerden olan Yunt Yaylası'nda dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 
 
Yaylada çatı inşaatında çalışan Murat Uysal, henüz bilinmeyen nedenle dengesini kaybedip kafasının üstüne yere düştü. Kafatasında kırık meydana gelen Uysal, ağır yaralandı. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre:
Olayı gören diğer işçiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Gelen ihbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 
 
Ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülen Murat Uysal, müdahalesinin ardından ileri tetkik ve tedavisi için Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Murat Uysal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Gazipaşa Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler