loader
Sayın Başkan: Hayatınızın Kaç Yılını Gazipaşada Geçirdiniz?

Sayın Başkan: Hayatınızın Kaç Yılını Gazipaşada Geçirdiniz?

Eğer bizlerin Gazipaşa hakkında söz söyleme hakkı yoksa kendisi bu hakkı nereden bulmuş acaba? Siyasete atılmadan önce kaç yılını Gazipaşa'da geçirmiş...

Sayın Başkan: Hayatınızın Kaç Yılını Gazipaşada Geçirdiniz?
Osman Uysal
 
Sevgili dostlar, 
Gazipaşalı olduğunu ancak siyasi bir ikbal peşinde koştuğu 40'lı yaşların ikinci yarısında hatırlamış Sayın Belediye Başkanımız pek çok arkadaşımızı Gazipaşa'da yaşamamakla suçlamış. Ne acı değil mi? 
 
Eğer bizlerin Gazipaşa hakkında söz söyleme hakkı yoksa kendisi bu hakkı nereden bulmuş acaba? Siyasete atılmadan önce kaç yılını Gazipaşa'da geçirmiş, Gazipaşa'da hangi anıları biriktirmiş...
 
Bizler onun gibi Gazipaşa sayesinde makam, mevki sahibi olmak değil; ilçemizin doğasını ve kültürünü korumak için varız. 
 
Bu vesile ile daha önce (Şubat 2020) bu platformda yaptığım bir paylaşımı yenilemek istiyorum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.
 
GAZİPAŞA HEPİMİZİN PLATFORMU "Osman Uysal"
25 Şubat 
 
Hani sayın Başkan bizi Gazipaşa’da yaşamamakla suçlamış ya, kalbim çok yandı. Bizler ki bir kısmımız  çocukluğumuzu Gazipaşanın en uzak köylerinde, bir kısmımız o zamanlar küçücük bir kasaba olan merkezde yaşamış, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Gazipaşa’da almış insanlarız. Gazipaşa bizim kendimizi bulduğumuz, ilk platonik aşklarımızı yaşadığımız, kendimizi hayata hazırladığımız bir gençlik kampıydı. 
 
Gazipaşa okuluyla, kültürüyle, halkıyla velhasıl her şeyiyle bizi öyle güzel bir şekilde hayata hazırladı ki daha sonra okuduğumuz okullarda olsun, yaptığımız işlerde olsun hep başarılı olmamızı sağladı. Daha da  önemlisi Gazipaşa bize insan kalabilmeyi öğretti. 
 
Nerede olursak olalım, hangi mevki ve makamda oturursak oturalım hiç önemsemeden mütevazi olmayı öğretti. Hepimiz biliyorduk ki birgün her şey bitecek ve biz Gazipaşaya geri dönecektik. Nitekim bazılarımız döndü, benim gibi bazıları için ise eli kulağında, Şafak sayıyoruz.
 
Nerede olursak olalım kalbimizin bir yarısı Gazipşadaydı. Çünkü biz Gazipaşayı karşılıksız  sevdik.  Arsa alıp rantı için sevmedik. Bir makama gelebilmek için sevmedik. Dedim ya, en temiz, en menfaatsiz, en yalın haliyle sevdik. 
 
Şimdi ise çok sevdiğimiz Gazipaşa böyle bir tehditle karşı karşıya geldiği için sevdiğimiz yere sahip çıkmak, borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istedik ve bir platform etrafında birleştik. Gazipaşayı yönetenler için bu aslında tarihi bir fırsattır. 
 
Hiç bir çıkarı olmadan şehrine sahip çıkan binlerce kişi yöneticiler için bir tehdit değil, tarihi bir fırsattır. Yöneticiler bu kişileri suçlamak yerine herbirini bir “Gazipaşa Gönüllüsü” olarak kabul etse inanın çok başarılı işler ortaya çıkar.    
 
Bir kere daha çağrı yapıyorum. Gelin krizi fırsata çevirelim ve Gazipaşa için ortak aklı harekete geçirelim. Biz Gazipaşa sevdalıları olarak hazırız. Ya siz yöneticiler?
 
Gazipaşa,Gazipaşa sevdalıları,Gazipaşa Hepimizin,Gazipaşa hakkında


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler