loader
Gücün Yetiyorsa Gel Çıkar…

Gücün Yetiyorsa Gel Çıkar…

Yine Amerika Birleşik Devletleri, Afganistan’da özel eğitime tabi tuttuğu ve isimleri literatüre “AMERİKAN TALİBANI” olarak geçen küresel teröristlerini, Irak ve Suriye coğrafyasına getirerek...

Gücün Yetiyorsa Gel Çıkar…Gücün Yetiyorsa Gel Çıkar…
Av. Sedat ÇETİNKAYA
 
Amerika Birleşik Devletleri’nin Birleşmiş Milletler nezdindeki daimi büyükelçisi Richard Mills, Libya'dan tüm yabancı askerlerin çekilmesi için tanınan sürenin dolduğunu belirterek, "Rusya, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri dahil tüm yabancı güçleri, Libya'nın egemenliğine saygıya ve Libya'daki askeri müdahaleyi derhal ve tamamen durdurmaya çağırıyoruz" diyerek Libya’dan ÇEKİLME ÇAĞRISI yapmış bulunmaktadır. 
 
Oysa küresel terör politikalarının mimarı , “İŞGALCİLİKTE DEVRİM VE KATLİAM FELSEFESİ”nin kitabını yazmış olan Amerika Birleşik Devletleri ; halen Irak’da, Suriye’de ve Afganistan’da işgalci konumunda bulunduğunu, darbeci sözde general Hafter’i yıllarca CIA gözetiminde ülkesinde besledikten sonra Libya’nın başına bela edenin kendisi olduğunu da unutmuş görünmektedir. 
 
Yine Amerika Birleşik Devletleri,  Afganistan’da özel eğitime tabi tuttuğu ve isimleri literatüre “AMERİKAN TALİBANI” olarak geçen küresel teröristlerini, Irak ve Suriye coğrafyasına getirerek, burada DEAŞ isimli bir terör örgütünü kurduğunu, bu örgütle mücadele etmek için ise PKK tabanından Pyd//Ypg//Sdg yapılanması olarak yeni bir terör örgütünü peydahladığını da nedense hatırlamamaktadır. 
 
Amerika Birleşik Devletleri , Irak ya da Suriye’de tek bir mahalle derneği bile olmayan bir terör örgütünün, Irak ve Suriye’de kendiliğinden ve aniden peydah olduğunu iddia edecek ve böylece dünyayı kandırmaya çalışanın kendisi olduğunu görmezden gelecek kadar da akıl tutulması yaşayan bir devlet olduğunu ortaya koymuştur. 
 
Türkiye’nin önünü kesmek, oyalamak, kaynaklarını heba etmek, iç dengeleriyle oynamak ve kendisine mahkum kılmak için bir koz olarak tertiplediği Pkk’nın arkasındaki konumunu  ise tamamen yok sayan bir tavır içinde bulunmaktadır.
 
Oysa beyin fukarası ABD yönetimi, Libya’da savaşan taraflar arasında Türk güçlerinin bulunmadığını ve Libya’da bulunan Türk güçlerinin uluslararası anlaşmalar dahilinde teşekkül eden yasal statü çerçevesinde Libya’da bulunduğunu da görmezden gelmektedir.
 
Aynı Amerika Birleşik Devletleri’nin kendi milli egemenlik alanıyla hiç ilgisi olmayan Doğu Akdeniz’de, Yunanistan’a destek olmak suretiyle ve uluslararası anlaşmalara aykırı biçimde Dedeağaç’a 30 adet Blak Hawk tipi helikopteri konuşlandırıp burada bir askeri üs tesis etmeye çalışmakla ne yapmaya çalıştığını da açıklaması gerekmektedir. 
 
Gerçi sözde müttefik ancak gerçekte binbir başlı yılan konumundaki ABD’nin, kendisi açıklamasa ve içimizdeki işbirlikçileri ilan etmese de biz ne yapmaya çalıştığını çok iyi biliyoruz… 
 
Unutulmamalıdır ki ABD nezdinde iktidarda olan küreselci ekol, Türkiye ile son bir mücadeleye girişmeden, bizi iyice tartıp zorlamadan iddialarından vazgeçecek gibi görünmemektedir. Bu bağlamda ; YA OLACAK VE KAZANACAĞIZ. YA DA ÖLECEK VE KAZANACAĞIZ… BÖYLECE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ İÇİN KAYBETMENİN SÖZ KONUSU OLMADIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERECEĞİZ…
 
ABD’nin amacı ; Libya ve Suriye’de Rusya’yı sıkıştırırken, V.Putin’in koltuğunu sarsmak ve hatta düşürmek için şartları zorlamak olduğu kadar Türkiye’yi çok yönlü olarak sıkıştırarak, Sayın Erdoğan’ın kendilerine biat etmesini sağlamaktır.
 
Oysa ne V.Putin’i düşürebilmeleri ve ne de Sayın Erdoğan’ı kendilerine biat ettirebilmeleri mümkün değildir. Onlar savaşın ne demek olduğunu gayet iyi bilmektedir ve yaptıkları savaşın kuralları da bulunmamaktadır. Bu nedenle her türlü saldırıya karşı tedbirli olma gereğinin bulunduğunu, ilgililerin dikkatine sunmak isterim. 
 
ABD Başkanı  J.Biden’ın dış politika- strateji ve istihbarat ekibinin , geçmişte ABD’nin DEAŞ ile Mücadele Özel Temsilciliğini yürüten Pkk//Pyd//Ypg//Sdg aşığı Brett McGurk, Antony Blinken, Jack Sullivan, Willam Burns gibi Türkiye düşmanı küreselcilerden teşekkül etmesi, ABD'nin önümüzdeki süreçte ortaya koyacağı TÜRKİYE SİYASETİNİN ŞİFRELERİNİ vermiş bulunmaktadır.
 
Türkiye’nin, ABD’NİN RUSYA POLİTİKASINA KARŞI GELİŞTİRECEĞİ SİYASET VE GÖSTERECEĞİ TAVIR , cephelerin ve mücadele sahalarının şekillenmesinde stratejik bir öneme sahip bulunmaktadır. 
 
Ancak şimdiden belirtmek isterim ki Türkiye, mevcudiyetine yönelik düşmanlığı çok açık olan ABD’nin pozisyonunu ve sonraki hedefin kendisini olduğu gerçekliğini göz ardı ederek, Rusya’ya karşı tavır almayacaktır. Bu yaklaşım biçimi ise ABD ile Türkiye’nin ve dolayısıyla NATO ittifakının ilişkilerini büyük ölçüde gereceği gibi bu gerilim ; Balkanlar- Kuzey Afrika- Ortadoğu ve tüm Akdeniz’i saracak, bölgeler adeta ALEV ALACAKTIR…
 
Gerilimin ŞİDDETİNİ, küreselcilerin isteklerini gerçekleştirme arzusunun büyüklüğü, DEVAMINI İSE katlanmaya hazır oldukları fedakarlığın düzeyi gösterecektir. 
 
Bu arada tarihi- siyasi ve stratejik perspektife çok yönlü ve dikkatli bir şekilde baktığımızda, Yunanistan’ı iyi günlerin beklemediğini söyleyebilmek mümkün hale gelmektedir.
 
Ülkemizde, işbirlikçi ve zillet çukuruna düşmüş bir yönetim işbaşına gelmediği ve bizler yüksek bir ferasetle hareket ederek böyle bir sonuca yol açmadığımız müddetçe, Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm ihtişamıyla doğrulacak ve geleceğine uzanan şeytani elleri kıracak, dalını budağını kesecektir…
 
Bize Libya’dan çıkın çağrısı yapan ABD’ye ; GÜCÜN YETİYORSA GEL ÇIKAR, , ülkemizden ve egemenlik alanlarımızdan DEFOL GİT diye sesleniyor ve endişeye kapılan ABD yalakalarının tavrının aksine bu tavrımızdan da büyük bir zevk duyuyor ve Nihal Atsız’ın veciz ifadeleriyle ;
 
Olma öyle sinsi çakal yahut engerek,
Bozkurt gibi kartal gibi dövüşmek gerek…
Savaşmaktan kaçınır kim varsa alnı kara,
Kan dökmeyi bilenler hükmeder topraklara diyerek de meydana davet ediyoruz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler