loader
Gazipaşa CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde...

Gazipaşa CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde...

Gazipaşa belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ekibi CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesine katıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan..

Gazipaşa CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde...
 
Gazipaşa belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ekibi CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesine katıldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan başkan Yılmaz Çlışmaları hakkında;
 
30 Eylül - 2 Ekim 2021 tarihleri arasında, İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimizin buluştuğu Tarımsal Kalkınma Zirvesi’nde Gazipaşa Kadın Girişimi Kooperatifi’mizle birlikte yerimizi aldık. dedi.
 
Gazipaşa CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde...
Hazırlık aşamamızda CHP Antalya Milletvekilimiz Cavit Arı bizleri ziyaret etti.
 
İstanbul’da, 160’a yakın belediye ve 300’ün üzerinde tarım kooperatifinin katıldığı Tarımsal Kalkınma Zirvesi, İstanbul Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bugün başladı. Dedi.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Başkan yılmaz açıklamasının devamında;
 
Gazipaşa CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesinde...
2 Ekim’e kadar devam edecek zirvede, Muzdan Ejder meyvesine kadar tropikal meyvelerimizi, nohuttan karakılçık buğdayımıza yaptığımız tarımsal üretim alanındaki çalışmalarımızı, kadın girişimcilerimizin üretim faaliyetlerini  ve tecrübelerimizi, belediyelerle paylaşacağız. Dedi.
 
İstanbul'da düzenlenen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi'nde standımızı ziyaret eden Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na Cimbiti nohutumuz, tropikal meyvelerden oluşan ürünlerimiz ve bölgemizde sürdürdüğümüz tarımsal faaliyetler ile ilgili bilgi verdik. Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler