loader

Gazipaşa Cumhuriyeti Kutladı...

Antalya gazipaşada farklı etkinlikler ile kutlanan 29 ekim cumhuriyet bayramına gazipaşa halkınında katılımı oldu. Başkan Mehmet Ali Yılmaz cumhuriyet kutlamalarına dair açıklamasında; İlçe protokolümüz, çocuklarımı..

Gazipaşa Cumhuriyeti Kutladı...
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Cumhuriyet Kutlamaları Hakkında Açıklama Yaptı:
 
Antalya gazipaşada farklı etkinlikler ile kutlanan 29 ekim cumhuriyet bayramına gazipaşa halkınında katılımı oldu.
 
Başkan Mehmet Ali Yılmaz cumhuriyet kutlamalarına dair açıklamasında;
 
Cumhuriyet Bayramımızı ilçemiz Cumhuriyet Meydanı’nda hep birlikte coşkuyla kutlamayı çok özlemiştik. 
 
Gazipaşa Cumhuriyeti Kutladı...
İlçe protokolümüz, çocuklarımız, gençlerimiz ve bütün hemşehrilerimizle kutlayacağımız daha nice bayramlarımız olsun.
 
Cumhuriyet coşkumuzu artıran bando takımımız ve Gazipaşa Halk Eğitim Merkezi halk oyunları ekibimize, Cumhuriyet sevdasıyla törene katılan bütün öğrenci ve öğretmenlerimize ve bayram coşkusunu hep birlikte kutladığımız Gazipaşa halkına çok teşekkür ediyorum.
 
Bize böyle güzel bir coşku bıraktıkları için Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyor, özgür ve demokratik bir ülke olma yolunda canını hiç düşünmeden ortaya koyan şehit ve gazilerimizi, saygı ve rahmetle anıyorum.
 
 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı, hep birlikte, Gazipaşa’mıza yakışan bir coşkuyla kutladık. Dedi.
 
Başkan Mehmet Ali Yılmaz açıklamasının devamında;
 
Güzel sesleriyle coşkumuzu artıran yerel sanatçımız Ali Karakoç ve Çağlar Müzik ekibine ve Gazipaşa’mızı onurlandıran Halk müziğimizin duayeni, sanatçımız Tolga Çandar’a çok teşekkür ediyorum. 
 
Gazipaşa Cumhuriyeti Kutladı...
Fener alayına ve konserimize katılan tüm hemşehrilerime, Gazipaşa dışından gelen bütün misafirlerimize, bu güzel coşkuyu bizimle paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum.
 
Bu güzel Cumhuriyet akşamını bizlere hazırlayan çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyor, Gazipaşa Belediyesi emekçilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Daha nice 98 yıllara Cumhuriyet!
 
İyi ki varsın cumhuriyet! Sen çok yaşa Cumhuriyet! Dedi.
 
Gazipaşa Cumhuriyeti Kutladı...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler