loader
Ziraat Odası Başkanından Gazipaşa'ya Meteorolojik Uyarı

Ziraat Odası Başkanından Gazipaşa'ya Meteorolojik Uyarı

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Antalya'nın doğusunda halen devam eden yağışların, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak, kıyısında kuvvetli sağanak (30-60 kg/m2)..

Ziraat Odası Başkanından Gazipaşa'ya Meteorolojik Uyarı
 
Gazipaşa ziraat odası başkanı sn. Yusuf Çelik'ten Antalya’nın Doğusunda Kuvvetli Yağışlara Dikkat uyarısı hakkında açıklama;
 
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Antalya'nın doğusunda halen devam eden  yağışların, akşam saatlerinden itibaren etkisini artırarak, kıyısında kuvvetli sağanak (30-60 kg/m2), iç kesimlerinde 1000 metre üzeri rakımlı yerlerde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. 
 
Başta buzlanma ve don olayına bağlı karayolları ve geçitlerde ulaşımda aksamalar, çığ riski, kıyı  şeridinde sel, su baskını ve yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler