loader
Besiciye Arpa Desteği

Besiciye Arpa Desteği

Ziyaretin son derece verimli geçtiğini belirten Oda Başkanı Çelik, “Artan maliyetler nedeniyle hayvancılıkta bazı sıkıntılar yaşanıyor. Yem fiyatları son günlerde arttı. Biz de oda yönetimi olarak ne yapabiliriz, onlara..

GAZİPAŞA Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, ilçede besicilik yapan üreticilerin uygun fiyata arpa alabilmesi için verdiği mücadele sonuç verdi. Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte Manavgat’a gitti. 
 
Oda Başkanları Çelik ve Göktepe, Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay’ı ziyaret etti. Ziyarette Gazipaşa ve Alanya’da besicilik yapan üreticilerin uygun fiyata arpa alabilmeleri masaya yatırıldı. 
 
Ziyaretin son derece verimli geçtiğini belirten Oda Başkanı Çelik, “Artan maliyetler nedeniyle hayvancılıkta bazı sıkıntılar yaşanıyor. Yem fiyatları son günlerde arttı. Biz de oda yönetimi olarak ne yapabiliriz, onlara nasıl faydamız olabilir diye düşünüyoruz. 
 
Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe ile birlikte Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay’ı ziyaret ettik. İlçemizde besicilik yapan üreticilerimizin daha uygun fiyata arpa alabilmeleri için Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay ile görüştük. 
 
Yaptığımız görüşme sonucunda müracaatı olan besicilerimizin arpaları en kısa zamanda Gazipaşa'ya teslim edilmek üzere getirilecek. Desteğinden dolayı Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Ay ve yönetimine şahsım ve üreticilerimiz adına teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler