loader
Gazipaşa Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

Gazipaşa Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı

Ramazan ayının gelişiyle ilçedeki vatandaşların rahat bir sofrada iftar açmaları için Cumhuriyet meydanında ramazan çadırı kuran Gazipaşa Belediyesi ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak...

Gazipaşa Belediyesinden İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Yardımı...
 
Gazipaşa Belediyesi, Ramazanın gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi yardımı başlattı
 
Yıl boyunca sosyal belediyecilik anlayışıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yardım kolilerini vatandaşların evlerine ulaştırmaya başladı.
 
Bizler Her Zaman İhtiyaç Sahibi Ailelerin Yanındayız
 
Ramazan ayının gelişiyle ilçedeki vatandaşların rahat bir sofrada iftar açmaları için Cumhuriyet meydanında ramazan çadırı kuran Gazipaşa Belediyesi ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak için ramazan kolisi dağıtımına başladı. 
 
Hazırlanan Koliler Belediye ekipleri tarafından 53 mahalledeki ihtiyaç sahiplerine sırayla dağıtılacak. Dağıtım ile ilgili bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği bu güzel Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda kolisi dağıtım çalışmalarımıza başladık. 
 
İhtiyaç sahiplerine teslim ettiğimiz gıda kolimizin içerisinde her ailenin temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeler bulunuyor. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve sosyal belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Gıda Kolisi Yardımlarınız Birçok Ailenin Ramazan Mutluluğu Olsun
 
Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, dağıtılacak gıda kolileriyle birlikte fotoğraf çektirerek, "Her evde sıcak bir çorbanın kaynamasını birlikte sağlayabiliriz" dedi. 
 
Birlikteliğe ve dayanışmaya dikkat çeken Başkan Yılmaz, ayrıca hayırsever vatandaşlardan yardımda bulunmak isteyenler için belediye 0242 572 10 13-120 numarası üzerinden iletişime geçilebileceğini ifade ederek "Her yıl olduğu gibi bu Ramazanda da, hayırsever vatandaşlarımızla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında köprü olmaya devam ediyoruz. Destekleriniz bizim için çok kıymetli. 
 
Dar gelirli ailelerimize gıda kolisi desteğinde bulunmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız da 0242 572 10 13-120 iletişim numarasından bizlere ulaşabilirler. Gıda kolisi yardımlarınız birçok ailenin Ramazan mutluluğu olsun” ifadesiyle hayırsever vatandaşları gıda kolisi yardımı için davet etti.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler