loader
Toptancı Hali’nde Sivri Biber Fiyatları El Yakıyor

Toptancı Hali’nde Sivri Biber Fiyatları El Yakıyor

Toptancı halinde çarliston biber 24, kapya biber 25 lira, köy biberi 27 lira, Sivri biber 28 lira, kıl sivri biber ise 38 liradan işlem görüyor. Toptancı halinde domates 15-17 lira arasında işlem görürken..

Toptancı Hali’nde Sivri Biber Fiyatları El Yakıyor
 
GAZİPAŞA’DA havaların ısınmasına rağmen sebzelerin yüksek fiyatı dikkatlerden kaçmadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Toptancı Hali’nde alıp-satılan ürünlerin fiyatı kalitesine göre değişiyor. 
 
Gazipaşa Hal Komisyoncular Derneği tarafından günlük olarak açıklanan fiyatlar, artan maliyetler nedeniyle çiftçiye az da olsa nefes aldırıyor. Gazipaşa Toptancı Hali’nde işlem gören biber çeşitlerinin fiyatları 25 ile 38 lira arasında değişiyor. 
 
Toptancı halinde çarliston biber 24, kapya biber 25 lira, köy biberi 27 lira, Sivri biber 28 lira, kıl sivri biber ise 38 liradan işlem görüyor. Toptancı halinde domates 15-17 lira arasında işlem görürken salatalığın fiyatı ise 8-9 lira arasında. İhracat ürünü olan dikenli salatalık ise 8 lira. 
 
Taze fasulye ise kalitesi ve cinsine göre 25 ila 30 lira arasında satılıyor. 
 
Geçtiğimiz aylarda fiyatı rekor kıran patlıcan fiyatlarında ise gerilime var. Topa ve kristal patlıcan 16 liradan, Sevri patlıcan ise 21-22 liradan işlem görüyor. Bu yıl fiyatıyla üreticileri memnun etmeyen muz ise 7.5-9 lira arasında alıcı buluyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler