loader
Gazipaşa Kaymakamı Altun’dan Polis Haftası mesajı

Gazipaşa Kaymakamı Altun’dan Polis Haftası mesajı

Kaymakam Altun, emniyet mensuplarının mesai kavramı gözetmeden özveriyle halkın huzur ve güveni için çalıştıklarını söyledi. “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenli..

Gazipaşa Kaymakamı Altun’dan Polis Haftası mesajı;
 
GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun, 4-10 Nisan Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. İlçe Kaymakamı Orhan Altun mesajında Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü kutladı. İlçe Kaymakamı Altun mesajında, “10 Nisan 1845 yılında kurulan Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğu içindeyiz” dedi.
 
Kaymakam Altun, emniyet mensuplarının mesai kavramı gözetmeden özveriyle halkın huzur ve güveni için çalıştıklarını söyledi. 
 
Kaymakam Altun mesajında, “Kuruluşundan bugüne kadar, ülkemizde huzur ve güvenliği sağlamayı, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile namusunu korumayı, 
 
devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıldönümünü hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 
 
Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı, Kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlenmiştir” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler