loader
Zeytinada Mahalle Muhtarlığından İftar Yemeği

Zeytinada Mahalle Muhtarlığından İftar Yemeği

Mahalle camiinin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Yardımcısı Serkan Özkurt, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan..

Zeytinada Mahalle Muhtarlığından İftar Yemeği...
 
Zeytinada’da iftar yemeği düzenlendi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Yılmaz da katıldı.
 
GAZİPAŞA’DA merkez ve kırsal mahallelerde iftar yemekleri verilmeye devam ediyor. Zeytinada Mahalle Muhtarlığı tarafından vatandaşlar için iftar yemeği düzenlendi. 
 
Mahalle camiinin bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Yardımcısı Serkan Özkurt, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ile mahalle sakinleri katıldı. İftar yemeği öncesi Kur’an okundu. 
 
Ezan sesinin duyulmasının ardından vatandaşlar hep birlikte iftarını açtı. Zeytinada Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şener, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti. 
 
Mahalle Muhtarı Şener, “Zeytinada Mahalle Muhtarlığı olarak iftar yemeği düzenleyerek vatandaşlarımızı bir araya getirdik. Ramazan’ın bereketini paylaştık, dayanışma örneği gösterdik. İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler