loader
Gazipaşa'da Bayram Alışverişinizi Yerel Esnaftan Yapın

Gazipaşa'da Bayram Alışverişinizi Yerel Esnaftan Yapın

Esnaf Odası Başkanı Sönmez, yerli esnaftan yapılan alışverişte harcanan paranın Gazipaşa’da kalacağını söyledi. Başkan Sönmez, zincir marketler yerine yerli esnafın tercih edilme..

Esnaf Odası Başkanı Sönmez, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Gazipaşa kazansın” dedi
 
RAMAZAN Bayramı’na sayılı günler kala çarşı pazarda hareketlilik başladı. Gazipaşalı vatandaşlar, bayram öncesi alışverişe başladı. Lokumdan şekere, tatlıdan kuruyemişe alışveriş yapmak isteyenler esnafların yolunu tuttu. Çocuklarına bayramlık almak isteyenler ise dükkanları geziyor.
 
Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, bayram alışverişi yapacak vatandaşlara yerli esnaftan alışveriş yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Esnaf Odası Başkanı Sönmez, “Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Gazipaşa kazansın” çağrısında bulundu.
 
Paramız Dışarı Gitmesin
 
Esnaf Odası Başkanı Sönmez, yerli esnaftan yapılan alışverişte harcanan paranın Gazipaşa’da kalacağını söyledi. Başkan Sönmez, zincir marketler yerine yerli esnafın tercih edilmesi gerektiğini belirterek, “Bizler toplumsal değerlere önem veren ve her daim Gazipaşa halkımızın yanında olan esnaf ve sanatkarlarız. Gün Gazipaşa ekonomisine önemli katkılar sunan, yerel esnafına destek olma günüdür. Bayram alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım. 
 
Bereketiyle gelen Ramazan ayında olduğu gibi, milletimizin bayram alışverişinde de yerel esnafımızı tercih etmelerini istiyoruz ve çağrımız bu yöndedir. Böylece esnafımız biraz olsun rahat nefes alacaktır. 
 
Yerel esnafımızın yanında çalışan ve akşam evine ekmek götürenler bizim çocuklarımızdır. Zincir marketlerin ve diğer büyük markaların Gazipaşa’ya bir katkısı yoktur. Zincir marketler kazandıkları parayı Gazipaşa dışına çıkarıyor.  Vatandaşlarımızdan isteğimiz zor zamanınızda yanında olan esnafımızın yanında olmalarıdır. Herkese çağrımızdır, zaman birlik olma ve yerel esnafımıza sahip çıkma zamanıdır” dedi.
 
Hem Yerli Esnaf Hem Gazipaşa Kazansın
 
Oda Başkanı Sönmez sözlerine şöyle devam etti, “Gazipaşa’nın parasının Gazipaşa’da kalmasını istiyorsak yerel esnafımızdan alışveriş yapalım. Marketimiz, bakkalımız, manavımız, kuruyemişçimiz, peynircimiz, balcımız, çiçekçimiz, baharatçımız, giyimcimiz, ayakkabıcımız, çantacımız, terzimiz, hırdavatçımız, lokantacımız, kumaşçımız, kasabımız ve tüm yerel esnafımız sizi bekliyor. Gün birlik olma günüdür, Gazipaşa’nın ekonomik can damarı olan yerel esnafımızın yanında olalım. Şimdiden tüm halkımızın bayramını kutluyorum” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler